BOB Debat Food Ma 8 April 2019

Page thumbnail

De Foodprint van Brabant

Datum Maandag 8 April

Waar Nog niet bekend

Adres Nog niet bekend


Programma
15:00 uur - 16:00 uur
Ontvangst en rondleiding
16:00 uur - 18:00 uur
BOB Debat
18:00 uur - 19:00 uur
Afsluitende borrel

Wij zoeken Food visionairs. Mensen die dingen anders doen dan anderen en een duidelijke mening hebben over de toekomst van Food.

Voedsel, wie gebruikt het niet?. Maar hoe lang gebruiken we het nog op de manier dat we het nu gebruiken? Eten we over 20 jaar nog vlees, snoep, fruit en vis of gaan we over op enkel sapjes, vlees- vis- en suikervervangers of hebben we straks aan slechts een pilletje per dag genoeg? En hoe lang nog voordat de bezorger wordt vervangen door een drone die al onze boodschappen thuis bezorgd?

Dit lijken allemaal nogal vergaande ontwikkelingen maar in deze snel veranderende tijd met een steeds groter wordende vraag naar duurzaamheid en dienstverlening kan het snel gaan. In het BOB Debat Food: ‘De Foodprint van Brabant’ gaan we met tien directeur/ eigenaren uit de Food branche in gesprek over de toekomst van Food. Tegen welke problemen lopen ze aan en met welke problemen dealen ze over 10, 20 en 50 jaar? En nog interessanter: wat zijn de oplossingen voor deze problemen en welke kansen zien ondernemers in deze uitdagingen?

Ben jij directeur/ eigenaar van een bedrijf in de Food met minimaal 25 werknemers en heb jij een visie op de toekomst. Neem contact op met Annemiek en deel je visie met tien gelijkgestemden uit de branche.

Het debat
Deelnemers – maar ook onze lezers – hebben natuurlijk de mogelijkheid om onderwerpen of stellingen aan te dragen. Een impressie van het BOB Debat komt in een levendig verslag in de Food Special die op 7 mei verschijnt. Benieuwd hoe zo'n verslag eruit ziet? Een voorbeeld vind je hier.

Deelnemers:

Deelname aan de BOB Debatten is op uitnodiging. Voorwaarden voor deelname zijn:
- je bent eigenaar dan wel directeur van een bedrijf met minimaal 25 medewerkers;
- je bedrijf is gevestigd in Brabant. 
 

Voldoe je aan de voorwaarden en heb je interesse in deelname aan dit BOB Debat om jezelf als debater en kennisexpert te profileren? Neem dan contact op met Annemiek Slofstra: annemiek@regio-business.nl.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven