Food Special

Page thumbnail

Nederland behoort tot de wereldtop als het gaat om export van agro- en foodproducten. Bijna 70% van de productie in de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie wordt geëxporteerd, Brabant is verantwoordelijk voor een kwart van de export.

Food is (steeds meer) dienstverlening. De dienstverlening rondom eten maakt nu al meer dan 40% van onze totale besteding aan eten en drinken uit. Dit vraagt ook om innovatie, zowel in de dienstverlening als in het voedsel zelf. Krijgen we ons eten straks per drone bezorgt en wat eten we in 2050?

Op het gebied van duurzaamheid loopt Brabant, met 35% minder voedselverspilling in 2025, voorop. In grote lijnen wordt er in de gehele keten duurzamer geproduceerd, met name de reststromen worden grotendeels duurzaam hergebruikt. Om een nog duurzamer eindproduct te leveren zal iedere schakel in de keten zijn bijdrage moeten leveren.

Hoe gaan foodbedrijven uit Brabant mee in de stijgende vraag naar dienstverlening en hoe duurzaam zijn ze. Wij bieden jou het podium om het verhaal van jouw onderneming met heel Brabant te delen.

Laat ons jouw verhaal vertellen!
Laat de kenmerken van jouw organisatie door ons creatieve team van redacteuren en fotografen optekenen. Deel je visie als ondernemer in deze Food Special; wij zorgen voor een groot podium. Op 7 mei 2019 verschijnt de Food Special.

Deelnemers tot nu toe:

Vitam Cloetta Holland
vanRijsingengreen Jong Food
Andre Verdam 'Aan tafel!' Excellent AGF
Brabantsche worstenbroodjes HAS Hogeschool
Pulskens worstenbrood  Asperges Verhoeven
EasyEtiket / Buro Cleijsen Boon Foodconcepts
Boostlogix KTBA
Gebr. Vermeer Industrial Movements Broers Interieurprojecten
Panhuijsen Verpakkingen SBA Flex
Bas Tilburg Heembouw
Hessels Coating Bij Robèrt

BOB Debat Food: De Foodprint van Brabant
Op 8 april organiseert Regio Business ook een BOB Debat gericht op Food. De titel van dit debat is 'De Foodprint van Brabant'. Aanmelden voor dit debat? Meer informatie vind je hier.

Sneeuwbaleffect
Jij bent een kei in jouw vakgebied, wij in marketing. We geloven in het sneeuwbaleffect van offline en online communicatie. Jouw artikel bereikt:
• 45.000 lezers van onze zakenmagazines
• 24.000 abonnees van onze digitale nieuwsbrief
• 136.000 volgers via onze social media-kanalen per maand
• 14.500 bezoekers van onze website per maand

Benieuwd hoe z'n artikel eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld uit onze Chemie Special

Via profilering in Regio Business een hogere ranking bij Google en dus beter vindbaar
Doordat wij alle artikelen uit Regio Business online ontsluiten en koppelen aan bedrijfsprofielen op onze website worden wij gezien als nieuwsorganisatie. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in de zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Dit zorgt er namelijk alleen al voor dat ook jouw ranking bij Google enorm stijgt als je je profileert via onze zakenmagazines. Zonder dat je advertentiekosten aan Google moet betalen. Je bent in één klap dus veel beter vindbaar met je artikelen en profielen op onze site. Slim! 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Annemiek Slofstra voor de mogelijkheden of kijk hier voor de tarieven.

Kijk hier voor de planning van de specials.

Terug naar boven