< Terug naar alle leden

Gebr. Vermeer Industrial Movements Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. Gebr. Vermeer is actief sinds midden jaren ’80 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf. Door een combinatie van vakmanschap, jarenlange ervaring en op maat gesneden materiaal is Gebr. Vermeer uw aangewezen partner in speciaal transport, autolaadkranen, machine plaatsingen, bedrijfsverhuizingen, containerverhuur / -verkoop, industriële sloop, demontage en verhuur van testgewichten.

Bij ons kunt u rekenen op:
• Stipte nakoming van uw opdrachten
• Gedreven en gemotiveerde medewerkers
• Vaste aanspreekpunten en korte lijnen
• Grote flexibiliteit in de planning en 24/7 diensten
• VCA gecertificeerd
• VVT Erkend
• Maatschappelijk en verantwoord ondernemen
• Milieubewuste CO2 verlagende werkwijze

In de loop der jaren is Gebr Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

TRANSPORT: Wij zijn actief om de meest uiteenlopende (speciaal) transporten uit te voeren. Wij verzorgen het complete vervoerstraject, inclusief de transportvergunningen en transportbegeleiding. Een uitgebalanceerd wagenpark van (speciale) transportvoertuigen dragen zorg voor efficiënt en probleemloos transport.

MACHINETRANSPORT: Wilt u uw machines of installaties op een professionele wijze laten verhuizen naar een nieuwe plek, binnen of buiten uw bedrijf? Bij kwalitatief goed machinetransport komt heel wat kijken. Naast het rollend materieel dat op deze taak berekend moet zijn, heb je ervaren transporteurs nodig die de kleine hoekjes kennen waarin de ongelukken zitten. Al deze belangrijke eigenschappen vindt u terug bij Gebr. Vermeer Industrial Movements. Wij hebben van machinetransport onze core business gemaakt. Door met ons in zee te gaan, weet u zeker dat uw kostbare lading compleet en snel op de nieuwe plek arriveert.

INDUSTRIËLE DEMONTAGE: Gebr. Vermeer Industriële Demontage is actief op het gebied van demontage en ontmanteling van machinelijnen, fabrieken, tankparken en winkelpanden. Wij zorgen voor een veilige uitvoering en desgewenst of vereist kunnen wij stof beheersend demonteren. Indien wij delen van machines moeten demonteren schermen wij dit af met tijdelijk aangebrachte ‘stofwanden’ zodat uw productieproces zo min mogelijk wordt verstoord.

VERHUUR EN VERKOOP VAN CONTAINERS: Gebr. Vermeer Containers verkoopt en verhuurt een groot scala aan containers / zeecontainers. Alle wensen zijn mogelijk als het om onze klant gaat. het gaat hier veelal om magazijncontainers, opslagcontainers, kantoorunits, combicontainers, werkplaats containers en container modificatie.

TESTGEWICHTEN: Veiligheid staat voorop. Als uw onderneming de beschikking heeft over een kraan of hijsinstallatie, dan moet deze met enige regelmaat worden getest. De ideale manier om dat te doen is met testgewichten van Gebr. Vermeer Industrial Movements. Wij verhuren gekalibreerde testgewichten, in zwaarte variërend van 10 kilo tot wel 2.000 kilo. Vanaf 200 kilo zijn deze stapelbaar en voorzien van hijsogen.

HEFTRUCK HUREN: Gebr. Vermeer Heftruckverhuur heeft, naast standaard heftrucks, de beschikking over een aantal zeer specifieke heftrucks, met capaciteit van 0,7 tot 18 ton. Onze elektrische heftrucks zijn voorzien van non-marking banden en foodgrade vetten, vanaf 0,7 tot en met 16 ton.

BEDRIJFSVERHUIZING: Heeft u plannen voor een bedrijfsverhuizing? Ziet u misschien op tegen deze operatie, omdat het om grote hoeveelheden materiaal gaat en u tegelijk niet wilt dat uw onderneming tijdelijk stil komt te liggen? Dan kunt u met een gerust hart een beroep doen op Gebr. Vermeer Bedrijfsverhuizingen. Wij zijn gespecialiseerd in een volledige en zelfstandige bedrijfsverhuizing, waaronder complete machineparken, fabrieken en werkplaatsen. Nationaal én internationaal! Op basis van uw wensen en eisen gaan we aan de slag. We zorgen dat het karwei snel, veilig en kostenbesparend gebeurt.

VERPAKKEN & EXPORT: In het verlengde van machine(ver)plaatsingen en bedrijfsverhuizingen kunnen wij uw exportzendingen op de juiste wijze verpakken, inkratten in op maat gemaakte kisten en zeewaardig stuwen in containers.

OPSLAG: Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements kunt u terecht voor diverse vormen van opslag.


Contactgegevens
Pallasstraat 8
5048 CJ Tilburg
T: 013–4670272
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1982
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -