< Terug naar alle leden

BAS Tilburg Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

BAS Truck Center is dé partner en innovator in nieuwe (elektrische) trucks, bedrijfswagens en bijbehorende services.

Met vier vestigingen (waaronder BAS Truck Center Tilburg) is BAS Truck Center één van grootste truck- en bedrijfswagendealers in Nederland. We zijn geautoriseerd Volvo en Renault Trucks dealer. Met onze brede expertise voorzien we onze klanten van een optimale en complete Volvo & Renault truck- en trailerservice.

High Tech
Een uitstekend ingerichte en uitgeruste werkplaats en een goed opgeleid en flexibel ingesteld team van specialisten staan daarvoor garant. Met behulp van high-tech apparatuur wordt een snelle en correcte diagnose gesteld om de mate van onderhoud aan jouw truck, trailer of bedrijfswagen te bepalen. De werkplaats beschikt onder meer over een APK-straat en hefkolommen voor complete combinaties.

Trailerservice
Ook wordt onderhoud en service aan uw getrokken materieel verricht. Laadkleppen, koelinstallaties en traileropbouw zijn bij het dynamische BAS-team in vertrouwde handen.

Ook voor de aankoop of huur van een nieuwe of gebruikte truck of trailer en eventuele financiële diensten kun je bij BAS Truck Center Tilburg terecht.

BAS Truck Center is een onderdeel van BAS Group.


Contactgegevens
Kraaivenstraat 9
5048 AB Tilburg
T: 013-4651240
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1962
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -