< Terug naar alle leden

Panhuijsen Verpakkingen Branche: Industrie, Papierindustrie

Bedrijfsomschrijving

Panhuijsen Verpakkingen B.V. is de meest deskundige totaalleverancier op het gebied van industriële verpakkingsmaterialen en daaraan gerelateerde machines. In 2018 bestond Panhuijsen 115 jaar. Onder leiding van de vierde generatie is het bedrijf uitgegroeid tot kenniscentrum en groothandel in verpakkingsmaterialen en -machines. Het complete assortiment is actueel en biedt een moderne oplossing voor elk verpakkingsvraagstuk.

Panhuijsen luistert naar de klant, speelt in op wat er leeft in de markt en de branche en is voortdurend in de weer om een zo hoog mogelijke kwaliteit en servicegraad te realiseren. Het leveren van verpakkingsmaterialen en -machines is uiteraard het uiteindelijke doel. Panhuijsen is zich echter bewust van het feit dat de klant meer wil dan leveringen alleen. Advisering op het brede terrein van verpakken is dan ook de toegevoegde waarde die Panhuijsen levert.

Last but not least wil Panhuijsen partnership met haar klanten, met haar leveranciers en met haar medewerkers. Alleen op die manier kan continuïteit worden gegarandeerd en kunnen samenwerkingen tot wederzijds vruchtbaar resultaat leiden. Niet voor niets voert Panhuijsen de slagzin: Panhuijsen, voorRAAD in Verpakkingen.

SHOWROOM
Het assortiment van de Panhuijsen Groep omvat vele artikelen, hulpgereedschappen en machines, die voor de klant nog enige toelichting vereisen voor een optimaal gebruik.

Daarvoor heeft Panhuijsen een moderne showroom ingericht, waar de meeste machines demonstratie gereed staan opgesteld.
Vele van onze afnemers en potentiële klanten nodigen wij uit om in onze showroom de machines of apparaten te komen testen, eventueel met uw eigen producten of materialen. Uiteraard staat ons verkoopteam U van harte bij voor een goed en juist advies. De showroom heeft daarnaast een functie als afhaalbalie, waar u de goederen direct kunt meenemen.

KANTOOR
Binnen de Panhuijsen organisatie is ook de verkoop binnendienst van essentieel belang. Immers onze binnendienstmedewerkers hebben meestal het eerste contact met de klant. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk de klant het juiste advies te geven, de gevraagde offerte correct af te handelen en de order-entry te verzorgen.
Onze binnen- en buitendienst werken nauwgezet samen, om onze afnemers optimaal van dienst te kunnen zijn.


Contactgegevens
Boogschutterstraat 14
5015 BW Tilburg
T: 013-5835835
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1903
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000