< Terug naar alle leden

AdviesAnalyse Branche: Zakelijke dienstverlening, Verzekeringen

Bedrijfsomschrijving

Wij zorgen er voor dat onze relaties:
- ALTIJD genoeg geld hebben (nu en straks);
- als hen wat overkomt, HUN GELIEFDEN het gewenste leven kunnen voortzetten;
- HUN NALATENSCHAP goed hebben geregeld.

Wij willen dat al onze relaties het maximale uit het leven halen, zonder geldzorgen. Ook bij tegenspoed.

Kostbaar
Het leven is éénmalig en de tijd versnelt ook nog eens: voor je het weet zijn je kinderen volwassen en de deur uit en sta jij aan de vooravond van je pensioen.

Andere aanpak
Wij hebben daarom een andere aanpak: wij adviseren en begeleiden onze relaties integraal, dus uitgaande van alle relevante omgevingsfactoren. Om dat te kunnen doen, maken we een afstemming van de inkomsten en uitgaven in de tijd, ook in geval van tegenslag. Daarmee bestrijken we de complete tijdlijn van heden tot aan het graf. Vandaar dat wij in onze uitgebreide inventarisatie vragen naar het (gewenste) uitgavenpatroon, wilsbeschikkingen, kinderen, samenlevingsovereenkomsten en/of huwelijkse voorwaarden, erfrechtconstructies en nog veel meer.

​Onze signaalfunctie en de samenwerking met specialisten
Als wij bij deze inventarisatie zaken opmerken die bijstelling of vervanging vereisen, dan zullen wij dat aangeven en bespreken. Dit noemen wij onze signaalfunctie en heeft betrekking op wilsbeschikkingen, samenlevingsovereenkomsten en/of huwelijkse voorwaarden, schenkingsconstructies, erfrechtelijke kwesties, etc. Hierbij kunnen wij te allen tijde een beroep doen op specialisten in ons netwerk aan juristen, accountants, fiscalisten, notarissen, etc. Deze signaalfunctie willen wij benadrukken met de door ons georganiseerde klantenavonden en webinars.


Contactgegevens
Beeksestraat 5 B
4841 GA Prinsenbeek
T: 076 531 68 90
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1993
Vestigingen: 3
Jaaromzet: €500.000 - €1.000.000