< Terug naar alle leden

Unilin Insulation Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Unilin, division insulation, behorende tot de Unilin groep, produceert PIR isolatieplaten en zelfdragende dakelementen. Deze divisie maakt deel uit van de Unilin groep en is Europees actief met meerdere productie-en sales sites. Unilin maakt deel uit van het Amerikaanse beursgenoteerde Mohawk Industries, wereldwijd marktleider in vloerbekleding.

Waarom kiezen voor Unilin?

Het bouwproces wordt steeds complexer, dus u heeft behoefte aan een partner die je ontzorgt en bijstaat. Als je kiest voor Unilin, kies je niet alleen voor de technische prestaties van onze producten, maar ook voor een gesprekspartner, die met jou de geschikte oplossing zoekt voor je project.

50 JAAR ERVARING
Unilin is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen voor alle isolatietoepassingen. Die ervaring en kennis delen we graag met onze klanten.

OPLOSSINGEN OP MAAT
Dankzij het allround programma ben je bij Unilin altijd aan het juiste adres. Of je nu je nieuwbouw of renovatieproject wil isoleren, Unilin wijst je de weg naar de beste prijs-kwaliteitsoplossing. Wij bieden isolatietoepassingen voor hellend dak, plat dak, spouw, gevel, vloer, zolder en prefab.

GARANTIES
Goed isoleren staat of valt met de juiste plaatsing. Daarom werkt Unilin met professionele partners die je correct adviseren, snel leveren, secuur werken en een juiste service garanderen.
Unilin stelt comfort centraal in een duurzame, energie efficiënte woning. Comfort dekt vele ladingen: warmte in huis, plaatsingsgemak, geluidwerende oplossingen, brandveilige producten, etc.

UNILIN ALS WERKGEVER
Bij Unilin werken, is als werken voor je eigen bedrijf. Passie, ondernemerschap, uitmuntendheid en respect zijn onze key drivers. Als werkgever onderscheidt Unilin zich als een gedreven, innovatief groeibedrijf, waar echte ondernemers op elk niveau de basis vormen van het succes. Investeringen in technologie en in mensen kenmerken de bedrijfscultuur. Naast opleidings- en loopbaanmogelijkheden, biedt Unilin een open en dynamische werkomgeving met prima voorwaarden.

Wij creëren en maken slimme oplossingen voor jouw project


Contactgegevens
Beneluxstraat 1
5061 KD Oisterwijk
T: 013-5231313
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1965
Vestigingen: 6
Jaaromzet: -