< Terug naar alle leden

Tech Company Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Zoekt u een betrouwbare partner voor het werven van tijdelijk personeel?
Bij Tech Company kunt u rekenen op een professionele en ondernemende aanpak. Ons team heeft veel ervaring met het leveren van diensten ten behoeve van het werven en uitzenden van technisch personeel aan middelgrote- tot grote opdrachtgevers in binnen -én buitenland. Tech Company werkt volgens een multifunctioneel bedrijfsmodel waardoor we in staat zijn uw corebusiness te ondersteunen terwijl wij ervoor zorgen dat u de juiste persoon op de juiste plek krijgt.

Tech Company gebruikt een innovatief wervingsmodel waardoor wij uitdagende nationale -en internationale kansen bieden aan professionals binnen hun werkgebied.

Hoe we dat doen?
Simpel. Door vast te houden aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en zonder compromissen te sluiten als het gaat over de perfecte ‘match’. Ons streven? Een langetermijnstrategie in het verzorgen van een sterke en professionele service, waar we traditionele obstakels in recruitment consultancy doorbreken en altijd op zoek gaan naar de beste kandidaten en de meest aansprekende vacatures.


Contactgegevens
Europaplein 1
5684 ZC Best
T: 06-55878768
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -