< Terug naar alle leden

Koppen Bouw en Onderhoud Branche: Bedrijfshuisvesting, Aannemerij

Bedrijfsomschrijving

Koppen Bouw en Onderhoud
Koppen Bouwgroep is breed vertegenwoordigd in de markt. Wij hebben de kennis en ervaring in traditioneel bouwen, onderhoud, restauratie (monumentale panden) en nieuwbouw.
In de sector onderhoud, kunnen wij in de breedste zin zaken voor u uit handen nemen, vanaf opname achterstallig onderhoud, opstellen Meerjarig Onderhoudsplanningen en adviseren op het gebied van technisch bouwkundige vraagstukken. Letterlijk alles in of aan uw woning of gebouw, inclusief verhardingen en terreinafscheidingen. Daarnaast kunnen wij u de helpende hand bieden op facilitair gebied.
Hierbij beschikken we over gedegen vakmanschap in alle disciplines. Wij dragen zorg voor de planning, uitvoering en realisatie van individuele woningen en bouwprojecten, eventueel van blanco kavel tot sleutel klaar opleveren. Onze grootste troef zijn onze medewerkers. Professioneel, vakkundig, ervaren, flexibel met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Opdrachten uitvoeren in of aan in gebruik zijnde woningen / gebouwen is een dagelijks terugkerend item voor onze medewerkers, en zij zijn pas tevreden als u dat bent! Koppen Bouwgroep is een degelijke, professionele partner voor maatwerk van hoge kwaliteit voor een goede prijs.

Hendrie Koppen groeide op in een aannemersgezin in Liempde. Zijn vader adviseerde hem een baan te zoeken maar Hendrie wilde ondernemer zijn. In maart 1993 nam hij samen met zijn vrouw Ina een bouwbedrijf over. Van zeven man in dienst groeide het bedrijf uit tot Koppen Bouwgroep te Liempde met 40 collega’s.

VERTROUWEN
In 2011 ging het mis en ging Koppen Service & Onderhoud B.V. failliet. Ze gingen naar de leveranciers die zonder krediet bescherming toch leverden. Ook de collega’s toonden hun loyaliteit. En dat doen ze nog steeds! Koppen Bouw en Onderhoud is een bedrijf met een laag ziekteverzuim en weinig verloop.

MEER DAN STENEN STAPELEN
Hendrie is trots op zijn collega’s. Ze denken zelf na, kunnen zich gedragen, weten dat ze te gast zijn bij een verbouwing. Ze kennen de wet- en regelgeving en de bouwbesluiten, zien tijdig de pijnpunten. Bij Koppen Bouw en Onderhoud gaat het om duurzame relaties, daar doen ze alles voor.

ANNO 2017
Het gaat beter in de bouw na jaren van crisis, ook al blijft het hard werken. Koppen Bouw en Onderhoud werkt o.a voor OMO scholen, Vanderlande en Fair Play Casino’s, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Gemeente Eindhoven en SKPO Eindhoven. Als het nodig is, werken de collega’s in het weekend en na sluitingstijd. Tijdens de ‘bouwvak’ wordt er gewerkt waar dit wordt verlangd door relaties, zorgstichtingen en vastgoedbeleggers.

BOUW
Uw huis, die droomvilla, een bedrijfspand of renovatie, Koppen Bouw en Onderhoud verzorgt het met plezier voor u. Wij zijn sterk in grootse en ingrijpende bouwprojecten in de woningbouw en utiliteitsbouw. Onze zorgvuldige manier van bouwen komt ook bij ingewikkelde bouwprojecten en verbouwingen tot zijn recht. De vakmensen van Koppen Bouw en Onderhoud zijn toegewijd en voeren specialistisch werk met veel plezier uit.

RENOVATIE
We zijn ook trots op onze diverse restauratieprojecten. Koppen Bouw en Onderhoud heeft onder andere de renovatie uitgevoerd van het monumentale pand van Van Lanschot te Eindhoven. Met ambachtelijk vakmanschap hebben we het pand authentiek gerenoveerd.


Contactgegevens
Bergstraat 16
5298 ZG Liempde
T: 0411-637010
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -