< Terug naar alle leden

Koppen Bouw en Onderhoud Branche: Bedrijfshuisvesting, Aannemerij

Bedrijfsomschrijving

Koppen Bouwgroep is breed vertegenwoordigd in de markt. Wij hebben de kennis en ervaring in traditioneel bouwen, onderhoud, restauratie (monumentale panden) en nieuwbouw.

In de sector onderhoud, kunnen wij in de breedste zin zaken voor u uit handen nemen, vanaf opname achterstallig onderhoud, opstellen MeerJaren OnderhoudPlanningen en adviseren op het gebied van technisch bouwkundige vraagstukken. Letterlijk alles in of aan uw woning of gebouw, inclusief verhardingen en terreinafscheidingen. Daarnaast kunnen wij u de helpende hand bieden op facilitair gebied.

Hierbij beschikken we over gedegen vakmanschap in alle disciplines. Wij dragen zorg voor de planning, uitvoering en realisatie van individuele woningen en bouwprojecten, eventueel van blanco kavel tot sleutelklaar opleveren. Onze grootste troef zijn onze medewerkers. Professioneel, vakkundig, ervaren, flexibel met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Opdrachten uitvoeren in of aan ingebruik zijnde woningen / gebouwen is een dagelijks terugkerend item voor onze medewerkers, en zij zijn pas tevreden als u dat bent! Koppen Bouwgroep is een degelijke, professionele partner voor maatwerk van hoge kwaliteit voor een goede prijs.


Contactgegevens
Bergstraat 16
5298 ZG Liempde
T: 0411-637010
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -