< Terug naar alle leden

Roozen Ondernemersadvies Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

ONDERNEMING
Of u nu eigenaar bent van een B.V., N.V. of eenmanszaak, het een familiebedrijf of samenwerkingsverband betreft, u herkent waarschijnlijk het volgende. Als ondernemer geeft u vaak al uw aandacht aan het tot bloei brengen van uw onderneming. In de praktijk blijkt vaak dat er dan minder aandacht wordt besteed aan de eigen positie en toekomst. Ik kan u daarbij helpen.

OPVOLGING
De continuïteit van uw onderneming is van belang voor uzelf, uw naasten en eventueel uw medewerkers. Het is van belang dat uw opvolging en/of waarneming goed is geregeld. Planning, inventarisatie en tijd zijn belangrijke factoren. Ik kan uw helpen dit te organiseren en (on)mogelijkheden met u bespreken. Ik help u met uw overwegingen en uw keuzes. Uiteindelijk bepaald u zelf hoe en wie u daarvoor in beeld brengt.

FINANCIERING
Is uw financieringsstructuur nog passend? Heeft u behoefte aan financiering, privé dan wel zakelijk?
Begeeft uw onderneming zich in zwaar weer en krijgt u aandacht van uw financier vanuit bijzonder beheer?
Ik kan u helpen bij het contact, de aanvraag of het komen tot een oplossing.

KLANKBORD
Als ondernemer neemt u dagelijks besluiten waarvoor u afwegingen maakt. Dan is het prettig om een klankbord te hebben waar u in vertrouwen mee kunt sparren. Ik kan daar invulling aan geven.

Omstandigheden kunnen aanleiding geven om de koers te wijzigen waarna alsnog het uiteindelijke doel wordt bereikt, maar soms wordt ook het doel opnieuw bepaald. Ik ben in staat met u dat doel opnieuw te bepalen en ervoor te zorgen dat zaken goed beëindigd worden.

STARTERS
- Bedrijfsadvies
Overweegt u ook om zelf een bedrijf te starten? Dan kan ik u van dienst zijn. In twee of eventueel meer gesprekken ga ik u antwoord geven op alle vragen die er zijn bij de start van uw bedrijf. Verder bepalen we samen met u of uw doelstellingen haalbaar zijn.

- Eerste gesprek
Kennismaking en inventarisatie starters plannen.

- Tweede gesprek
Indien u uit een loondienst of een uitkeringssituatie komt, bent U gewend om een loonstrook te krijgen. Voor u is het belangrijk om te zien wat u netto overhoudt. Ik vertaal uw plannen als zelfstandige in een inkomen.

Afhankelijk van de geprognosticeerde resultaten wordt bekeken of het zinvol is om te starten en worden de risico's in beeld gebracht. Tevens wordt gekeken welke risico's afgedekt kunnen worden. Ik denk met u mee in oplossingen en ondersteun u op het gebied van:
- Bedrijfsadvies
- Administratie
- Verzekeringen
- Ondernemingsplan

Meer informatie? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@oproozen.nl.

Maar veel beter nog: maak gewoon een afspraak!


Contactgegevens
Goudbloemstraat 3
5241 AE Rosmalen
T: (06) 413 69 249
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -