< Terug naar alle leden

Peter Roozen

Relatiebeheerder/adviseur bij AEC Limburg

Stuur contactverzoek LinkedIn

AEC Limburg Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

AEC - Uw allround administratie kantoor

Agrarisch
De roots van onze medewerkers liggen in de agrarische sector. Wij weten wat er speelt en spreken uw taal. Al sinds 2000 zijn wij het kantoor voor de agrarische sector in zuidelijk NL. Onze klanten zitten inmiddels door heel NL. Wij weten de weg, geven richting en maken écht het verschil. En natuurlijk volgen wij alles (en meer) wat er gebeurt binnen deze boeiende sector.

Wij spreken uw taal
Van oudsher is de agrarische sector een belangrijke pijler van de Nederlandse economie. Van veehouderijen, akkerbouw en tuinbouw: Nederland loopt wereldwijd voorop in kennis, efficiëntie, innovatie en duurzaamheid van de agrarische productie. Belangrijke ontwikkelingen zijn o.a.: sturen op cijfers en kostprijs, een proactieve, meedenkende werkhouding, marktgericht produceren, samenwerking in de keten en een visie voor de middellange termijn.

MKB
Ondernemen is durven veranderen. Dat geldt zeker voor ondernemers binnen het MKB. Dat begrijpen wij. Samen zoomen we in op verse kansen en verrassende mogelijkheden. Een nieuwe horizon? Die laten wij u graag zien.

Ondernemen is veranderen
Het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) beslaat het overgrote deel van het totaal aantal bedrijven in Nederland. Van alle Nederlandse bedrijven valt 99 procent in deze categorie. Zij zijn verantwoordelijk voor 58 procent van de omzet in het bedrijfsleven en biedt werkgelegenheid aan 60 procent van de werknemers. Belangrijke ontwikkelingen binnen deze sector zijn: toenemende samenwerking, specialisatie, technologische ontwikkelingen (mobiel) en natuurlijk: duurzaamheid.

Onze vakgebieden
Administratief
Uw administratie is het vertrekpunt van uw organisatie. Dat lijkt een open deur, maar is het niet. Het vraagt precisie, punctualiteit, vakinhoudelijkheid, betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid. Wij kijken net iets verder dan u bent gewend.

Juridisch
Op het gebied van uw ondernemerschap heeft u altijd te maken met de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving. Met onze uitgebreide kennis binnen handbereik weet u precies binnen welke kaders u kunt handelen. Daarmee maken wij het verschil.

Fiscaal
Fiscale vraagstukken lijken soms heel complex. Het enige antwoord op die complexiteit is eenvoud. Dat vraagt om gedegen kennis en volop ervaring. Daarom denken wij altijd in oplossingen. Dat doen wij op een proactieve manier.

Financieel
Een gezonde financiële situatie. Dat wordt bepaald door de juiste balans tussen administratieve, juridische en fiscale factoren. Een kwestie van verbinden, koppelen en optimaliseren. Wij kijken anders naar uw cijfers. Sterker nog: dat is onze passie.

Bedrijfeconomisch
Bedrijfeconomische dienstverlening


Contactgegevens
Sint Janstraat 29
6595 AA Ottersum
T: 0485-511460
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1984
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -