< Terug naar alle leden

Interconnect Services Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Interconnect is de grootste onafhankelijke datacenter- en cloudspecialist van Zuid-Nederland. Sinds 1995 ondersteunt Interconnect organisaties met diverse IT-oplossingen vanuit ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Zekerheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal.

Door onze expertise op het gebied van cloud, connectivity, datacenters en security kunnen klanten van Interconnect zich zorgeloos focussen op hun kernactiviteiten. Interconnect is een stabiel Nederlands familiebedrijf dat haar klanten al ruim 25 jaar persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen aanbiedt. www.interconnect.nl

Interconnect is uit het bestaande, 15 jaar geleden gebouwde, kantoor en datacenter gegroeid. De nieuwe huisvesting aan de A2 bij ’s-Hertogenbosch biedt een Tier 3+ datacenter met 4.000 m2 ruimte, tegenover 800 m2 in ons huidig datacenter in ’s-Hertogenbosch. Zo investeren wij continu om vooruit te blijven lopen op innovaties en technische vooruitgang. De planning is om einde van 2022 het nieuwe kantoorpand in gebruik te nemen. Daarnaast hebben we nog een prachtig state-of-the-art datacenter in Eindhoven met 6.000 m2 datacenter vloeroppervlakte.


Contactgegevens
Het Sterrenbeeld 55
5215 MK Den Bosch
T: 073-8800000
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1995
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -