Thema: IT-infrastructuur

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Tritel Zuid: Groot geworden door aandacht en goed advies

Juli-Aug 2014

Voor het vierde jaar op rij heeft Tritel een FD Gazelle Award ontvangen, de prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De Bosschenaren zijn specialist in Hosted VoIP, (ook wel Managed VoIP of Telefonie uit de cloud genoemd), waarbij je als organisatie zelf geen telefooncentrale en IsDn lijnen meer nodig hebt; alleen IP toestellen. Daarnaast biedt Tritel ook internet- en mobiele telefonie en levert het hosted/online desktop services en andere clouddiensten. ‘Het einde van de groei is nog lang niet in zicht’, kondigt Toine van den Boomen aan.

Lees verder
Thumbnail

Féju: De juiste klik

Juli-Aug 2011

Sinds enkele jaren zijn Bonheur Horeca Groep en Féju enthousiaste ambassadeurs van elkaar. De relatie is uitgegroeid tot een hele nauwe samenwerking, gekenmerkt door flexibiliteit en professionaliteit. Beiden dienen zij de klant en werken aan een vakkundige service voor hun relaties.

Lees verder
Thumbnail

Infopact: Geen nummer, maar klant

Jan-Feb 2012

Infopact Network Solutions is leverancier van innovatieve IP communicatiediensten voor de zakelijke markt. Al sinds 1995 verbindt zij mensen, organisaties en informatie. Infopact bundelt spraak-, data- en internetdiensten in één efficiënt netwerk. Technische deskundigheid, maatwerkoplossingen, goede bereikbaarheid en persoonlijk contact vormen de basis van haar succes. Ook in de provincies Brabant en Limburg krijgt Infopact steeds meer vaste voet aan de grond.

Lees verder
Thumbnail

Gewoon IT: Hersenwerk over IT

Juli-Augustus 2014

Een uit de kluiten gewassen netwerk. Een Wifi-netwerk dat overspannen raakt. René Dirks van Gewoon It komt veel IT-uitdagingen op zijn pad tegen. ‘Maak goede overwegingen over wat je aan oplossingen nodig hebt, nu en in de toekomst.’

Lees verder
Thumbnail

BTC Teleconsult: Niet moeilijk denken als het duidelijk en makkelijk kan

Sept-Okt 2014

Wat hebben een Mercedes-Benz dealer en een - onafhankelijke en landelijk opererende - leverancier van telecom, ICT diensten en hardware gemeen? Op het eerste gezicht niets, totdat ik sprak met Mike van der Ark, partner bij BTC Teleconsult en Ralph Heinis, Directeur aftersales van Mercedes-Benz dealer Biemond & van Wijk. ‘Als ondernemer wil je altijd innoveren. Wat ons bindt is de wens om efficiënter en productiever te werken met duidelijke en werkbare telecom-oplossingen.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven