< Terug naar alle leden

Meilink Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Wij willen bijdragen aan uw succes. Meilink helpt u met het verpakken en vervoeren van uw kostbare goederen. Samen met u bepalen we de meest optimale verpakkingsoplossing, opslag en transportaanpak. Passend binnen uw planning en altijd kostenefficënt. Zo helpen we u succesvol te leveren aan uw klant.

DUURZAAMHEID IN DE KETEN
Duurzaamheid is een ketenbreed begrip. Het gaat over de relatie met onze werknemers, onze klanten, onze leveranciers en onze omgeving. Het gaat ook over energie, de toepassing van duurzame materialen en het tegengaan van verspilling en onnodig afval.

Meilink gelooft in een toekomst met hernieuwbare energie, zoals wind- en zonne-energie, want het winnen van energie uit fossiele brandstoffen is eindig. En dat einde komt in zicht. Daarom zetten wij op alle fronten in op duurzame energie.

Door nu te investeren in duurzaamheid realiseren wij op termijn aantoonbaar lagere kosten, zowel economisch als maatschappelijk. Met zorg omgaan met mensen, onze planeet en ons bedrijf: voor ons is People, Planet, Profit het ketenbreed inzetten op continuïteit en toekomst.

LOKAAL VERTEGENWOORDIGD
Wij zijn een wereldwijde speler die bij u in de buurt zit. Met acht vestigingen in Nederland hebben wij omvangrijke expertise op allerlei terrein in huis. Maar wij spreken uw taal als het gaat om projecten. Lokaal vertegenwoordigd houdt ook in dat u via uw vaste adviseur toegang heeft tot al onze diensten en oplossingen. Ook al zijn die totaal niet in de buurt. Wij zijn een grote, maar toegankelijke organisatie. Transparant en aanspreekbaar, daar gaan wij voor.


Contactgegevens
Van Leeuwenhoekweg 35
5482 TK Schijndel
T: 073-5442060
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1874
Vestigingen: 9
Jaaromzet: > €5.000.000