< Terug naar alle leden

Féju ICT Groep Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

In 2004 startte Albert Jakobsen een onderneming in IT-consultancy en service, genaamd Féju Automatisering BV. De twee dochters van Albert zijn samen de naamgevers van het bedrijf: Féline en Juliëtte – kortweg FeJu.
Inmiddels is Féju uitgegroeid tot een automatiserings- en telecommunicatiebedrijf met meer dan 35 bekwame en enthousiaste medewerkers. De kracht van de Féju ICT Groep zit hem in het bundelen van kennis. Onze dienstverlening ontwikkelt vanaf het eerste oriënterende gesprek met uw bedrijf mee. Oplossingen die voor uw situatie van toepassing zijn, met flexibele contracten en contacten. De door ons uitgedragen kennis binnen ons vakgebied wordt bevestigd door de diverse certificeringen van onze partners en leveranciers.

Féju is een bedrijf dat ondersteuning kan bieding op momenten dat daar behoefte aan is. Dit kan het verhelpen van een storing zijn, of het adviseren over mogelijke verbeteringen in het netwerk. Graag zouden wij deze dienst voor u willen verzorgen. Féju ontzorgt in automatisering en telecommunicatie; met een menselijk gezicht en de juiste klik. Dat komt terug in onze dienstverlening: meedenken en anticiperen.


Contactgegevens
Nijverheidsweg 21
5071 NL Udenhout
T: 013-5115088
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000