< Terug naar alle leden

Foldy Pac Europe Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Foldy Pac International levert innovatieve en efficiënte verpakkingsproducten. Of het nu gaat om standaard vouwkisten met het unieke Foldy Pac Clipsysteem, op maat gemaakte exportverpakkingen of verpakkingsmaterialen, onze verpakkingsoplossingen bieden uw goederen de ultieme bescherming. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan rond op onze website of neem contact met ons op!

Foldy Pac International is de specialist op het gebied van verpakkingen en logistieke oplossingen met vestigingen en distributeurs over de gehele wereld.
Dankzij ons internationale karakter zijn wij in staat om u altijd en overal de beste én nieuwste verpakkingsoplossingen te bieden die er wereldwijd te vinden zijn. Dat Foldy Pac International voorop loopt op het gebied van innovatie blijkt wel uit het unieke, gepatenteerde sluitingssysteem dat wij hanteren op onze vouwkisten: het Foldy Pac Clipsysteem.

En maakt u gebruik van onze houten verpakkingen, dan kunt u er zeker van zijn dat uw goederen bij elke grensovergang probleemloos worden geaccepteerd. Onze houten verpakkingen zijn namelijk voorzien van een stempel dat laat zien dat wij voldoen aan de wereldwijde ISPM 15-norm.


Contactgegevens
Schouwslootweg 7 13
5145 PG Waalwijk
T: 0416-567070
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1955
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -