< Terug naar alle leden

Ruttchen Automotive Breda Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Rüttchen Automotive is een familiebedrijf dat in 1948 is opgericht door de heer en mevrouw Rüttchen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie waar de gezellige familiesfeer altijd bewaard is gebleven.

Rüttchen Automotive heeft dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtauto´s en smart, Mitsubishi personen- en bestelauto´s. Met vestigingen, verspreid over Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem en Tiel, behoort het bedrijf inmiddels tot de grootste dealerbedrijven van Nederland.

Vertrouwen
Onze groei is vooral te danken aan onze klanten die hun vertrouwen in Rüttchen Automotive hebben gesteld. Het overtreffen van de verwachtingen van de klant is dan ook een dagelijks streven van alle ruim 450 betrokken medewerkers. En dat dit loont, blijkt uit het feit dat Rüttchen Automotive recent voor maar liefst de tweede keer de Europese Klanttevredenheidsprijs van Mercedes-Benz heeft behaald én in 2010 is uitgeroepen tot beste bedrijfsautowerkplaats van Nederland.

Service
Het continue proces om de klantverwachting te overtreffen heeft tevens geresulteerd in het complete dienstenpakket dat Rüttchen Automotive biedt. Naast leasing, financiering en verzekeringen onder eigen label, ontvangt u bij Rüttchen Automotive standaard niet minder dan vier jaar Rüttchen Garantie op nieuwe auto´s en twee jaar op occasions.

Milieu
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons aan de orde van de dag. Wij uiten dat door een breed groen modellengamma, maar ook in onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Maak kennis met ons brede aanbod, onze aantrekkelijke aanbiedingen en verrassende acties. Bel mij voor een afspraak / aanbod op maat.


Contactgegevens
Ettensebaan 34
4814 NN Breda
T: 076-5236100
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1948
Vestigingen: 9
Jaaromzet: > €5.000.000