< Terug naar alle leden

Rens van der Kleij

Stuur contactverzoek

Louwman MB, vestiging personenauto's Breda Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Louwman Mercedes-Benz Personenwagens Breda
Mercedes-Benz Personenwagens Breda, is dé Mercedes-Benz-dealer van Louwman Mercedes-Benz Automotive in Breda, maar ook voor onder meer Etten-Leur, Zundert, Zevenbergen, Moerdijk en Raamsdonk. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz? Is uw huidige Mercedes-Benz toe aan reparatie of onderhoud? Bij Louwman Mercedes-Benz Automotive in Breda bent u aan het juiste adres!

Nieuwe en gebruikte auto's
In onze omvangrijke showroom aan de Ettensebaan 34 in Breda staan onze medewerkers voor u klaar om u volledig te ontzorgen. Daarom biedt Louwman Mercedes-Benz Automotive u een complete dienstverlening. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz, voor onderhouds- of reparatiewerkzaamheden maar ook voor financiering, verzekeringen en leasing. Wij hebben een ruim aanbod aan Mercedes-Benz personenwagens, direct beschikbaar voor een vrijblijvende proefrit. Tevens hebben wij een grote selectie gebruikte auto's voor u. Wij nodigen u uit in onze showroom voor vrijblijvend advies, een proefrit of een bakje koffie. Wij streven er naar om uw verwachtingen te overtreffen, iedere keer opnieuw!

Mercedes-Benz onderhoud
Om de kwaliteit van uw Mercedes-Benz te kunnen waarborgen is het belangrijk om goed onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren. Wij als Mercedes-Benz dealer kennen u auto als geen ander. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid en werken met originele onderdelen. Uw Mercedes-Benz kent geen geheimen voor onze vakmensen. U kunt eenvoudig online een werkplaatsafspraak maken. Wij zien u graag in onze showroom aan de Ettensebaan 34 in Breda.


Contactgegevens
Ettensebaan 34
4814 NN Breda
T: 076-5236100
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1923
Vestigingen: -
Jaaromzet: > €5.000.000