< Terug naar alle leden

ProCureOn Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Procureon verbindt - GIVE WINGS TO YOUR FUTURE
Procureon is de verbindende schakel tussen opdrachtgevers en jong talent. We ontzorgen ondernemers in de maakindustrie door hen passend talent aan te dragen, vaak voor exclusieve vacatures op het gebied van inkoop, logistiek en supply chain management. De ene keer tijdelijk, de andere keer voor vast. Tegelijkertijd helpen we net afgestudeerden een vliegende start te maken door coaching en opleiding. Zo geven we vleugels aan de business van onze opdrachtgevers en aan jong talent vol ambities.

Procureon verbindt - SUPPORTING THE BIGGER PICTURE
Bij Procureon zijn we niet uit op een ‘quick win’. We streven naar langdurige relaties, met opdrachtgevers en kandidaten. Vandaar dat we in onze relaties investeren. Door talent te coachen en op te leiden. En door tijd te steken in het echt leren kennen van de bedrijven waar we voor werken. Met onze bescheiden bijdrage zorgen we zo voor een aanzienlijke impact op het grotere geheel.

Procureon detacheert - UNITING CAPACITY & KNOWLEDGE
Door middel van detachering bieden we opdrachtgevers een ideale oplossing voor tijdelijke capaciteitsproblemen. En net afgestudeerden een mooie manier om werkervaring op te doen. In de volle breedte of juist op een heel specifiek gebied. Om zeker te kunnen zijn van een magistrale match putten we uit een pool van talenten die we in vaste dienst hebben, aangevuld met experts uit ons netwerk. We kennen daardoor exact ieders kracht en weten wie beschikbaar is. Bovendien investeren we gericht in high potentials. Zelfs bij zeer specifieke vragen zorgen we zo voor een sluitende oplossing.

Procureon werft en selecteert - THE FUTURE IS NOW, JUST IMPLEMENT IT
Procureon helpt ondernemers in de maakindustrie ook bij het werven van nieuwe medewerkers voor de lange termijn. De meesten van onze recruiters hebben zelf ervaring op inkoopgebied, bovendien verdiepen ze zich in de organisatie achter een opdrachtgever. Daardoor zijn ze feilloos in staat de juiste kandidaten er snel uit te pikken. Mensen met de juiste kennis, die passen binnen de bedrijfscultuur en klaar zijn om te zorgen voor een frisse blik.

Procureon observeert - ACTING BY UNDERSTANDING
Bij Procureon observeren we de wereld om ons heen continu. We monitoren de ontwikkelingen bij onze opdrachtgevers. We houden een vinger aan de pols bij kandidaten, zodat zij mooie stappen kunnen maken. En we blijven op de hoogte van wat er in de markt speelt op inkoop- en supply-chaingebied. Door die aandacht begrijpen we wat onze opdrachtgevers en kandidaten bezighoudt en kunnen we niet alleen optimaal met hen meedenken, maar ook voor hen vooruitdenken.

Procureon signaleert - GET A FLYING START
Bij Procureon plaatsen we starters op de arbeidsmarkt voor junior functies (doorgaans voor een halfjaar tot een jaar), maar we bieden high potentials ook de mogelijkheid van een traineeship. Binnen achttien maanden helpen we je dan jezelf te ontwikkelen. Je maakt hierdoor een stap die anderen vaak pas na twee tot drie jaar kunnen maken. Het is een prachtmanier om je in een specifiek vakgebied te specialiseren.


Contactgegevens
BIC 1
5657 BX Eindhoven
T: 040-2484228
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: -
Jaaromzet: -