< Terug naar alle leden

Lenze Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Lenze Solutions: Zo voelt technische vrijheid
Bent u op zoek naar een innovatieve partner voor toekomstbestendige oplossingen? Je hebt er hier een gevonden!
Met Lenze aan je zijde ben je goed uitgerust om de uitdagingen van nu en in de toekomst aan te gaan. Degelijke mechatronica, innovatieve automatiseringsoplossingen en digitale diensten: onze strategische oriëntatie garandeert uw succesverhaal.

Als een van de weinige aanbieders op de markt staan ​​wij u bij tijdens het gehele ontwikkelingsproces van uw machine - van de eerste ideeën tot aan de aftersales, van de besturing tot aan de aandrijfas. Wij bekijken de afzonderlijke bewegings- en besturingsfuncties holistisch en stellen consistente end-to-end aandrijf- en automatiseringsoplossingen voor u op.

En u kunt erop vertrouwen dat onze verkoop- en engineeringexperts het hier precies goed doen. Deze experts zijn zeer bedreven in het verkennen van uw machineconcepten en zijn in staat om zelfs de kleinste details te begrijpen. Door samen te werken, zorgen we ervoor dat uw innovaties op betrouwbare wijze helemaal tot marktrijpheid worden gebracht.

Dit geeft je de nodige vrijheid om je ideeën uit te voeren.

Uw machines – onze passie
De beste machines bouwen? Zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zetten uw ideeën in beweging. Het resultaat zijn innovatieve en betrouwbare machines die voldoen aan de eisen van moderne productiesystemen.

Met meer dan 70 jaar ervaring in het creëren van motion control voor machines, bieden wij u effectieve oplossingen voor uw huidige en toekomstige uitdagingen. Tegelijkertijd begeleiden we u in elke fase van het engineeringproces.

Lenze Mechatronica
Producten en oplossingspakketten met zeer kosteneffectieve processen
Mechatronische oplossingen van Lenze maken gebruik van open standaarden en interfaces voor een uitstekend samenspel tussen de machine en de machinemodules, over hun traditionele systeemgrenzen heen.

Als u een breed scala aan aandrijftaken moet uitvoeren, profiteert u van onze schaalbare en onderling gecoördineerde set mechatronische modules. En alle producten worden geleverd met betrouwbare technologie, duurzame kwaliteit en eenvoudige bediening. Zo reduceert u niet alleen het aantal benodigde aandrijfvarianten, maar ook de tijd die u besteedt aan uw gehele engineeringproces.

Onze specialisten op het gebied van aandrijf- en automatiseringsoplossingen staan ​​altijd klaar om u te ondersteunen met innovatieve ideeën en zullen uw ideeën graag in gang zetten, ongeacht of u een bestaande machine of installatie wilt optimaliseren of een nieuwe wilt ontwikkelen.


Contactgegevens
Ploegweg 15
5232 BR 's-Hertogenbosch
T: 073-6456509
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1971
Vestigingen: -
Jaaromzet: -