< Terug naar alle leden

Basiq Dental Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Basiq Dental is dé toonaangevende leverancier/depot in verbruiksartikelen voor de dentale professional. Met de unieke combinatie van zeer lage prijzen voor A-merk artikelen en alternatieve kwaliteitsproducten zoals de eigen huismerklijn Pure, uitstekende service en een breed assortiment met ruim 15.000 producten heeft Basiq Dental een leidende positie binnen de dentale markt.

Basiq Dental beschikt over een eigen inkoopapparaat en een zeer uitgebreid internationaal netwerk van leveranciers van A-merken zoals: 3M Espe, Kuraray, Dentsply, Heraeus-Kulzer en Ivoclar Vivadent. We weten als geen andere partij waar de beste, meest kwalitatieve en voordelige alternatieven te verkrijgen zijn. Dat stelt ons in staat om te leveren tegen de laagste prijs, waarmee de dentale professional in staat wordt gesteld om de eigen kosten fors te verlagen. Afdrukmaterialen, composieten, preventie, disposables, cementen, reinigings-, endodontie- en desinfectieartikelen, polijstmateriaal en chirurgie benodigdheden in alle prijsklassen zijn direct uit voorraad leverbaar. Alles onder één dak voor alle dagelijkse praktijk- of laboratorium-benodigdheden.

Omdat wij beseffen dat kwaliteit en efficiëntie in de praktijk van de tandarts en andere dentale professionals van essentieel belang is, zorgen wij ervoor dat alles op voorraad is wat daarvoor nodig is. Want misgrijpen is immers geen optie. Vanuit ons hypermoderne en meest geavanceerde distributiecentrum vinden wekelijks duizenden bestellingen hun weg richting de klant. Vandaag voor 18:00 uur bestellen via onze webshop of professionele ondersteuning van het klantcontactcenter, betekent de volgende dag in huis.


Contactgegevens
Bedrijfsweg 4
5061 JZ Oisterwijk
T: 013-5229120
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000