< Terug naar alle leden

Roma Nederland Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Onze ambitie? De beste hoogwaardige isolatiebouwer voor geconditioneerde ruimten en marktleider blijven in de koel- en vrieshuizenbouw in de Benelux.
Werken bij Roma Nederland B.V. betekent onderdeel zijn van een succesvol en financieel zeer gezond bedrijf in een sociale omgeving met korte lijntjes. Wij zijn al ruim 40 jaar een specialistische bouwer en leverancier van hoogwaardige geconditioneerde projecten en producten voor de foodindustrie, distributie en Life Science sector. Voor de realisatie van de projecten en producten hebben wij alles onder één dak van advies en ontwerp tot oplevering en service. Uniek is dat wij onze eigen sandwichpanelen- en deurenfabriek hebben en dus het perfecte maatpak kunnen creëren. Betrouwbaarheid en zekerheid van de onderneming, afspraak is afspraak, gedrevenheid, innoveren, klantgerichtheid, kwaliteit en veiligheid, maar ook ruimte voor gezelligheid en ontspanning kenmerken onze organisatie. Onze klanten mogen van ons alleen het beste verwachten. We investeren daarom in goede materialen en medewerkers.
Onze teams zijn ruim opgezet en bestaan uit vaste medewerkers met ieder hun eigen discipline: isolatiepanelen- en deurenmonteurs, BIM tekenaars, service-monteurs en BREEAM-kenners. U communiceert zonder tussenschakels met de projectleider.
De projectuitvoering met een eigen montagedienst is dan ook uitgegroeid tot een zeer belangrijke pijler van onze organisatie. Speciaal opgeleide monteurs monteren op basis van beproefde detailoplossingen. Zij monteren ook deuren en esthetische aansluitingen met zetwerk en profielen, ook weer uit eigen productie. Dit verhoogt de flexibiliteit en versnelt de uitvoering van uw project. Veilig werken staat bij Roma hoog aangeschreven en wordt bedrijfsbreed gedragen. Dit gebeurt met inzet van gecertificeerd materieel en een VCA*-certificering op bedrijfsniveau.
Sinds 2001 staan wij ook geregistreerd als een erkend leerbedrijf. Hiervoor zijn per discipline voldoende opgeleide leermeesters aanwezig.


Contactgegevens
Ramgatseweg 19
4941 VN Raamsdonksveer
T: 0162-512012
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1978
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -