< Terug naar alle leden

Hertoghs advocaten Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

Zoekt u een advocaat om u te verdedigen in een (internationale) fraudezaak of een conflict met de Belastingdienst?

Hertoghs advocaten is ruim 25 jaar gespecialiseerd in het behandelen van conflicten met de overheid: Openbaar Ministerie, FIOD en Belastingdienst. Onze advocaten beheersen zowel het strafrecht als het fiscale recht en beschikken op beide terreinen over ruime ervaring. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor rechtsbijstand bij dreigende geschillen en hulp bij het zoeken van oplossingen daarvoor, bijvoorbeeld door middel van mediation.

Fraudezaken
Vanwege onze kennis van fiscale wetgeving behandelen wij met name fraudezaken die een financiële dimensie hebben, zoals belastingfraude, witwassen en valsheid in geschrifte.

Conflicten met de Belastingdienst
De advocaten van Hertoghs hebben jarenlange ervaring met belastingcontroles, inkeerzaken, fiscale procedures tegen belastingaanslagen en boeten, fiscale cassatie, fiscale invordering en aansprakelijkstellingen. Daarbij zal altijd de afweging worden gemaakt tussen het (blijven) voeren van een procedure dan wel - al dan niet via mediation - buiten de rechter om tot een passende oplossing te komen.


Contactgegevens
Willemstraat 1 -3
4811 AH Breda
T: 088-5202266
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -