< Terug naar alle leden

eleQtriQ Branche: Bedrijfshuisvesting, Elektrotechniek

Bedrijfsomschrijving

eleQtriQ slimme installaties
Wij geloven in de bijdrage van slimme elektrische installaties aan uw comfort, uw veiligheid en productiviteit maar ook aan uw inzet voor een duurzame wereld. Daarom ontwerpen en installeren wij ook graag uw elektrische installatie. Zo combineren wij intelligentie (iQ) met sfeer (eQ) in onze dienstverlening en installaties.

WAAROM ELEQTRIQ SLIMME INSTALLATIES?
Slimme producten en installaties lossen problemen op, zorgen voor vrijheid en raken niet snel overbodig. Ze zijn vaak milieuvriendelijk, maken de wereld duurzamer en sfeervoller, terwijl ze u comfort en veiligheid bieden en u daarnaast productiever maken. Wij geloven in de bijdrage van slimme elektrische installaties aan uw comfort, uw veiligheid en productiviteit maar ook aan uw inzet voor een duurzame wereld. Daarom bouwen wij continu aan slimme installaties. Zo combineren wij inteligentie (iQ) met sfeer (eQ) in onze dienstverlening en installaties.

VOORBEELDEN VAN WAT WIJ DOEN.
eleQtriQ ontwerpt, installeert en beheert slimme elektrische installaties. Een slimme installatie bestaat vaak uit meerdere op zichzelf staande systemen of apparaten die met elkaar communiceren. Denk bij deze installaties bijvoorbeeld aan:

Domotica (huisautomatisering). Slimme integratie van installaties voor energie, licht, verwarming, ventilatie, data, beveiliging, communicatie, beeld en geluid of algemene comfortverhoging zoals bijvoorbeeld elektrische gordijnen of ‘screens’.

Verlichting. Sfeer en noodverlichtingssystemen.

Camerasystemen. Voor beveiliging en bijvoorbeeld ter ondersteuning van commerciële analyses.

Inbraakbeveiligingssystemen. Detectie en signalering van inbraak, mogelijk gecombineerd met rook- of CO2 detectie.

Toegangscontrolesystemen. Elektronische toegangscontrole. Elektrische poort en deurbediening.

Intercomsystemen. Weten wie er aan de deur staat en met de bezoekers communiceren via beeld en geluid.

Irrigatie. Besturing van uw sproei installatie op basis van informatie uit een weerstation of vanaf bijvoorbeeld internet.

Energiemanagement. Sturing van de verwarming en koeling. Zonnepanelen/energie opwekking. Energiemeting.

Home entertainment. Audio en Videosystemen.

Gordijnen en zonweringssystemen. Zorgen voor sfeer maar ook helpen bij een aangenaam klimaat in uw woning of winkel.

Zorgen voor: beveiligen, ontspannen, werken, beheren, energie besparen en comfort verhogen. Kortom: eleQtriQ, synoniem voor slimme elektrische installaties.

INTELLIGENT GEAUTOMATISEERD.
Door onze installaties doordacht te ontwerpen creëren wij slimme systemen. Ons onderscheidend vermogen uit zich in een integrale aanpak om uw wens of droom te realiseren. We maken waar mogelijk gebruik van bewezen technologieën zodat wij kwalitatief betrouwbare installaties leveren die we netjes installeren. Wij zorgen voor efficiënt beheer en onderhoud van bestaande installaties. Anticiperend op de behoeften van de gebruiker. Producten en installaties worden door ons slimmer en gebruiksvriendelijk gemaakt door de verschillende onderdelen van het geheel, of de componenten daarbinnen, waar mogelijk met elkaar te verbinden. Zo ontstaan steeds betere mogelijkheden om mensen te helpen om meer te doen, sneller, beter en gemakkelijker.

eleQtriQ Services
Wij staan elke dag voor u klaar om ook uw elektrische installatie te onderhouden of verder te verduurzamen. Bent u op zoek naar een inspectie of een advies over uw elektrische installatie, ook dan helpen wij u graag verder.

Onze visie
eleQtriQ Services staat voor duurzaamheid. Dat zit in ons DNA, onze manier van werken en in onze installaties. Ons team van ervaren en gespecialiseerde monteurs staat elke dag voor u klaar om ook uw elektrische installaties verder te verduurzamen en te onderhouden.

Wij werken op een laagdrempelige en praktische manier nauw met u samen. We houden de lijnen van communicatie kort en efficiënt. Als het om uw installatie(s) gaat, denken we met u mee en helpen u met het nemen van beslissingen vanuit onze proactieve instelling.

Loopt het werk anders dan verwacht of gepland, dan wordt dit tijdig aan u gemeld. Wanneer wij zien dat werk beter, toekomstbestendiger of goedkoper uitgevoerd kan worden dan zullen wij u hier op attenderen. Kortom; wij denken graag met u mee over de voor u beste en duurzame oplossing.

Wij hebben onze werkzaamheden gebundeld in de volgende vier vakgebieden.


Contactgegevens
Heukelomseweg 54
5059 AK Heukelom
T: 085-4015733
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: -
Jaaromzet: -