< Terug naar alle leden

Pluss Advanced Technologies Branche: Bedrijfshuisvesting, Klimaattechniek

Bedrijfsomschrijving

Pluss Advanced Technologies is de Nederlandse en Europese dochteronderneming van Pluss Advanced Technologies Pvt. Ltd, een van de beste innovatieve organisaties volgens CII, en heeft een breed scala aan producten op basis van Phase Change Materials (PCM) en toepassingen voor thermische energieopslag.

Onderzoek en innovatie vormen sinds de oprichting de hoeksteen van het bedrijf en vormen de kern van ons DNA. De organisatie verwelkomt en motiveert jonge geesten en helpt hen bij het succesvol implementeren van hun ideeën. Het bedrijf gelooft in het ontwikkelen van producten die zinvol en relevant zijn voor het land en de wereld als geheel. We zijn trots op het ontwikkelen van technologieën in eigen huis met inheemse processen; dit heeft ons in staat gesteld PLUSS® op de innovatiekaart van de wereld te zetten.

Opgericht in 1994, heeft het bedrijf in het recente verleden een enorme groei doorgemaakt. Met sterke wortels is het bedrijf nu klaar om een ​​wereldwijde impact te maken met zijn innovatieve producten.

In lijn met de merkdoelstelling, dragen we aanzienlijk bij tot innovatieve oplossingen die een definitieve verandering in de polymeren- en thermische energieopslagindustrie tot stand brengen en baanbrekende producten ontwikkelen om aan de huidige en toekomstige behoeften van de samenleving te voldoen.


Contactgegevens
Helftheuvelweg 11
5222AV 's-Hertogenbosch
T: 085-0604282
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: -
Jaaromzet: -