< Terug naar alle leden

Sars Verhuizingen en Verpakkingen Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Opslag & logistiek

Bedrijfsomschrijving

Verhuizen
Gaat u als particulier verhuizen van of naar ‘s-Hertogenbosch en zoekt u een verhuisbedrijf om u te helpen? Dan doet u een beroep op ons.

Bedrijf
Gaat uw bedrijf van of naar regio ‘s-Hertogenbosch verhuizen en wilt u een verhuisbedrijf inschakelen? Wij staan voor u klaar.

Opslag
Heeft u extra ruimte nodig voor de opslag van uw producten of goederen? Ons bedrijf uit ‘s-Hertogenbosch zorgt voor opslag voor korte of langer periode.

Machines
Zoekt u een verhuisbedrijf in regio ‘s-Hertogenbosch voor het verhuizen of verplaatsen van machines in alle soorten en maten? Klop bij ons aan.

Verpakkingen
Wilt u uw goederen en eigendommen professioneel laten verpakken? Ons verhuisbedrijf uit ‘s-Hertogenbosch staat garant voor veilig verhuizen.

Transport
Zoekt u een wagen voor uw transportklus? Ons bedrijf uit ‘s-Hertogenbosch helpt u bij het verhuizen van al uw goederen en eigendommen.

Verhuizen van of naar regio ‘s-Hertogenbosch
Wanneer u uw huidige woning heeft verkocht en gaat verhuizen van of naar regio ‘s-Hertogenbosch, zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf dat uw kostbare spullen vervoert. Een specialist in verhuizen en verpakken in regio ‘s-Hertogenbosch, vindt u in Sars Verhuizingen en Verpakkingen B.V.

Allround dienstverlening bij verhuizen van of naar regio ‘s-Hertogenbosch
Kunt u nog niet meteen in uw nieuwe woning intrekken? Dan bieden wij de mogelijkheid aan voor een tijdelijk verwarmde opslag voor uw huisraad. Daarnaast verzorgt ons verhuisbedrijf, dat gevestigd is in ‘s-Hertogenbosch, ook verpakkingen en het transport van goederen. Wij leveren uitgebreide dienstverlening op het gebied van weg-, zee- en luchttransport.

Landelijk en internationaal transport naar elke locatie
Wilt u uw goederen vervoeren of gaat u verhuizen van of naar een andere stad dan ‘s-Hertogenbosch? Of wilt u uw vracht ergens in het buitenland afleveren? Bij ons verhuisbedrijf in ‘s-Hertogenbosch is dit geen probleem! Wij verzorgen transport naar iedere gewenste locatie binnen en buiten Nederland. Hiervoor beschikt ons bedrijf uit ‘s-Hertogenbosch over verschillende verpakkingen en diverse voertuigen, zodat we voor uw transport altijd een passende oplossing hebben.

Laat uw goederen snel en veilig afleveren
Waar u uw goederen of eigendommen ook wilt laten afleveren, het gebeurt bij Sars Verhuizingen en B.V. uit ‘s-Hertogenbosch altijd veilig en efficiënt. Wij zijn in staat om razendsnel te schakelen waardoor wij uw vracht snel afleveren. Tijdens het verhuizen zijn uw spullen bij ons bedrijf in ‘s-Hertogenbosch in goede handen; we zijn niet voor niets een specialist in verpakkingen! Voor welke dienstverlening u bij ons ook kiest, u bent er altijd zeker van dat uw goederen of eigendommen veilig op bestemming aankomen. Neem gerust contact met ons op wanneer u interesse heeft in onze allesomvattende dienstverlening. We bekijken graag, in goed overleg met u, wat de mogelijkheden zijn.


Contactgegevens
Graaf van Solmsweg 40
5222 BP 's-Hertogenbosch
T: 073-6211648
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1872
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -