< Terug naar alle leden

Seats2meet Eindhoven Branche: Meeting management en horeca, Conferentieoord

Bedrijfsomschrijving

Vergaderen, werken en ontmoeten, waarbij jouw omgeving je kan versterken. Dát is ons uitgangspunt. Voor iedere gelegenheid bieden wij een diversiteit aan stijlvol en creatief ingerichte ruimtes, smaakvolle catering uit eigen keuken en zeer flexibele voorwaarden.
Tevens huur je een kantoor bij ons en in de beroemde Glazen Zaal van Seats2meet in de LocHal Tilburg kan er getrouwd worden. De LocHal is in 2019 uitgeroepen tot Het Beste Gebouw Ter Wereld, dat moet je toch een keer ervaren hebben.
Bij Seats2meet gebruik je in ruil voor sociaal kapitaal een werkplek en zo ontmoet je anderen om samen kennis te delen. Sociaal kapitaal zien wij als een kans dat je jouw skills gebruikt om in contact met mede-ondernemers het maximale uit jouw dag te halen. Je betaalt dus niet met geld maar met vriendelijkheid.
Zo zie je maar, S2M is geen standaard vergaderlocatie.

Kortom, van kleine zelfstandige tot multinational, van flexwerken tot groots evenement, Seats2meet Midden Brabant heeft alles in huis om jouw verblijf tot een succes te maken.
Seats2meet heeft veel locaties met alle eigen ondernemers als eigenaar. Seats2meet heeft 3 Key locaties in Brabant: Eindhoven Strijp-S, 's Hertogenbosch en Tilburg LocHal.

Luc Van der Keilen en Roger van den Berg zijn de eigenaren van deze 3 locaties.

bezoek onze sites voor meer informatie:
www.seats2meetstrijps.nl
www.seats2meetstationdenbosch.nl
www.seats2meettilburgspoorzone.nl


Contactgegevens
Torenallee 24
5617 BD EINDHOVEN
T: 0736900515
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -