< Terug naar alle leden

Seats2meet Eindhoven Branche: Meeting management en horeca, Conferentieoord

Bedrijfsomschrijving

Ontdek de perfecte setting voor jouw volgende evenement, congres of vergadering, waar de omgeving een versterkende factor vormt. Bij ons staat jouw beleving centraal. Voor elke gelegenheid presenteren wij een scala aan stijlvolle en creatief ingerichte ruimtes, verrukkelijke catering uit eigen keuken en flexibele voorwaarden die perfect aansluiten op jouw wensen.

Ontdek onze twee unieke locaties in Brabant: een bevindt zich in het bruisende Eindhoven, te midden van het industriële Strijp-S, terwijl de andere gesitueerd is in de befaamde LocHal van Tilburg. Vooral de betoverende Glazen Zaal is een ruimte die zich uitstekend leent voor congressen en evenementen. Bij Seats2meet Midden Brabant gaan we verder dan alleen het verhuren van vergaderruimtes en trainingslocaties. Daag ons uit met een inspirerende bijeenkomst!

Of je nu een kleine zelfstandige bent of deel uitmaakt van een multinational, of je nu flexibel werkt of een grootschalig evenement organiseert, Seats2meet Midden Brabant biedt alles wat je nodig hebt om jouw verblijf tot een onvergetelijk succes te maken. Ontdek de mogelijkheden en laat je verrassen door wat wij voor jou in petto hebben.

bezoek onze sites voor meer informatie:
www.seats2meetstrijps.nl
www.seats2meettilburgspoorzone.nl


Contactgegevens
Torenallee 24
5617 BD EINDHOVEN
T: 0407805039
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -