< Terug naar alle leden

Dubré Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Bij Dubré leveren we maatwerk oplossingen voor elk metaal vraagstuk.

Dubré is specialist op het gebied van ontwerp, verspaning en montage van machine onderdelen voor de food- en non-food industrie in en om de regio Tilburg. De gevarieerde klantenkring in de maakindustrie, vooruitstrevende bedrijfscultuur en duidelijke strategie vormen de basis voor verdere groei.

Dubré biedt one-stop-shopping aan door fabricage, bewerking, plaatwerk, oppervlaktebehandeling, rubberbekleding volledig voor haar klanten te verzorgen. Er is in ons bedrijfsproces regelmatig sprake van spoedopdrachten. Door het snel inspelen op de spoedvraag wordt stilstand in het productieproces bij de klant geminimaliseerd. Service staat daarom hoog in het vaandel bij Dubré.

Door een logistieke service in eigen beheer kunnen de ( gereviseerde) machine onderdelen snel op locatie worden afgeleverd.

KLANT ONTZORGEN
Dubré richt zich op one-stop-shopping, waarbij de klant besteld en een technische oplossing (nieuw/hersteld of bewerkt machine onderdeel) op locatie krijgt aangeleverd. Door meer schaalgrootte en gedeeltelijke uitbesteding, waaronder oppervlakte behandelingen, plaatwerk en bekleden van onderdelen, zijn wij beter in staat om in te spelen op (snel) veranderende klantenvraag.

TALENTMANAGEMENT
Om de ambitie te kunnen verwezenlijken, is het van belang dat medewerkers de juiste opleiding en kennis hebben. is Dubré BV een erkend leerbedrijf, waarin jonge medewerkers zich, onder begeleiding van leerwerk-coaches, kunnen ontwikkelen tot vakkundige metaalbewerkers.

FLEXIBILITEIT IN PRODUCTIE
Door uitbreidingen investeringen in de productielocatie en machinepark is Dubré goed in staat om wisselingen in productieaantallen te kunnen volgen en flexibel te zijn in de leveringsmomenten.

DATA VOOR PRODUCTIEBEHEERSING
Data over instellingen van machines, standtijden, productgegevens en proceskwaliteit maakt proactief onderhoud mogelijk.

KENNIS
Metaalbewerkers bij Dubré hebben de kennis van productiemethoden, producten en materialen die klanten aantrekt, gericht op maatwerk voor zowel enkelstuks- als kleine/middelgrote series.

MACHINEPARK
Met 20 metaalbewerkingsmachines, waarvan 7 computergestuurd, beschikt Dubré over een actueel machinepark. Door de diversiteit en de omvang van ons machinepark kunnen wij snel en deskundig inspelen op de wensen van onze klanten.

Op onze engineeringsafdeling denken wij graag met u mee om uw visie werkelijkheid te maken in de vorm van een tastbaar product.


Contactgegevens
Fatimastraat 41
5021 AM Tilburg
T: 013-5426266
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1965
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -