< Terug naar alle leden

ILC Vermetten Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Het kantoor richt zich volledig op het adviseren van alle soorten bedrijven in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van bedrijfseconomische, financiële, fiscale, sociaal-juridische, boekhoudkundige, administratieve en organisatorische zaken en automatiserings-vraagstukken. Onze klantenkring bevindt zich in het gebied Brabant en Noord-Limburg.

Het kantoor bestaat uit een team van zo’n 13 mensen waaronder accountants, belastingadviseurs en –consulenten, assistent-accountants en secretarieel ondersteunend personeel. Verder hebben wij een zeer nauwe samenwerking met een aantal fiscaal-juristen en een aantal ICT’ers op het gebied van netwerken/hardware en software-ontwikkeling.

Ons beleid is er op gericht dat we een relatief klein kantoor blijven (tot maximaal zo’n 15 a 20 medewerkers). De reden hiervan is dat we er naar streven om de afstand tot onze cliënten zo klein mogelijk kunnen houden, dat we regelmatig persoonlijk contact met de cliënten kunnen onderhouden en dat de cliënten geen of zo weinig mogelijk last zullen ondervinden van mogelijke wisselingen van adviseur.

De kwaliteit van onze werkzaamheden is gewaarborgd doordat onze mensen zijn aangesloten bij NIVRA (Nederlands Instituut van Registeraccountants), de NOvAA (Nederlandse orde van accountant-administratieconsulenten) en het CB (College van Belastingadviseurs). Voor de afwikkeling van diverse vaktechnische en specialistische problemen zijn wij aangesloten bij Extendum, de branche-organisatie voor accountantskantoren in het MKB. Verder bestaat er een zeer nauwe samenwerking met Belastingadviseurs Marree & van Uunen, een groep fiscaal-juristen gespecialiseerd op het fiscaal-juridische terrein van het MKB.


Contactgegevens
Aphroditestraat 23-25-27-29
5047 TW Tilburg
T: 013-5784121
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -