< Terug naar alle leden

Euromaster Nederland Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Grootste bandenservicebedrijf van Europa.
Euromaster is het grootste Europese netwerk van bandenservicebedrijven en auto-onderhoud in Europa. Wij bedienen particuliere klanten, truckklanten, leaseklanten, landbouw-en industrieklanten en zijn aanwezig in 17 Europese landen met 2339 vestigingen.

Met jaarlijks meer dan 13 miljoen verkochte banden aan meer dan 5 miljoen klanten in de particuliere en zakelijke markt is Euromaster de Europese marktleider in zijn branche.

Euromaster is prominent lid van de Vereniging VACO, bedrijfstakorganisatie voor de Banden -en Wielenbranche en motor achter de jaarlijkse campagne ''Bandenwisselweken''.

Al onze vestigingen voldoen aan het Michelin kwaliteitslabel.

De basis van onze expertise: de truck markt.
Omdat onze wortels liggen in de professionele truck markt, met het hoog aantal gereden kilometers en hoge eisen die gesteld worden aan bandenservice, zijn onze mensen dan ook echte bandenexperts.

Euromaster kent als geen ander de hoge en vaak gecompliceerde eisen die aan een professioneel wagenpark en vrachtwagens worden gesteld. Als Europees marktleider en onderdeel van de MICHELIN Groep helpen wij jaarlijks duizenden transporteurs op onze meer dan 2.300 Europese vestigingen, op locatie en onderweg.

Zowel eigenrijders, middelgrote bedrijven als grote transportondernemingen waarderen onze kwaliteit in service, bandenproducten en expertise. Euromaster levert maatwerk en is dé betrouwbare bandenpartner voor bedrijven met 1 tot meer dan 1.000 voertuigen.


Contactgegevens
De Kroonstraat 42
5046 AB Tilburg
T: 0570-679790
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 100
Jaaromzet: > €5.000.000