< Terug naar alle leden

Legent Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

In 2011 ging het familiebedrijf van oprichter Jeroen Schellekens failliet. Sindsdien zet hij met een team specialisten zich in om ondernemers te beschermen tegen de gevolgen van een faillissement. Onze missie: Alle BV-structuren veilig!

Wij zijn Legent, dé dienstverlener op het kruispunt van bedrijfskunde, juridisch en financieel advies. Van alle faillissementen staan Personal Holdings op #2. Hoe kan dat? De curator heeft een trukendoos waar de meesten geen weet van hebben. Wij wel! Wij helpen uw vermogen te beschermen om in geval van een eventueel faillissement de vervolgschade te minimaliseren. Hoe doen wij dat? Op basis van uw structuur, jaarcijfers, financiering en bestaande interne overeenkomsten maken wij voor u een RisicoScan. Dit is een scenario analyse wat uw onderneming en uzelf kan gebeuren in geval dat één van de BV’s failleert. Gesignaleerde problemen lossen wij preventief op en houden uw BV-structuur veilig door middel van vervolgacties en een jaarlijkse revisie. Repareer uw dak als de zon schijnt… je kunt nu eenmaal niet weten hoe hard het later kan gaan regenen.

Denkt u het reeds allemaal goed geregeld te hebben? Dan bent u niet de enige. De ervaring bewijst het tegendeel. Veelal zijn er going-concern tal van ‘oplossingen’ ingeregeld vanuit administratief en fiscaal perspectief. In geval van faillissement gaat dit juist tegen u werken.

Voor een beperkte investering (v.a. € 850,-) doen wij voor u een uitgebreide RisicoScan. Heeft u inderdaad alles goed geregeld en/of heeft u naar uw mening geen nieuwe inzichten gekregen? Dan hoeft u ons niets te betalen! Beschouwt u dit dan als een gratis second opinion. Wij merken echter dat in de praktijk ondernemers het toch niet zo goed geregeld hebben als men dacht. Laat ons helpen uw BV-structuur veilig te maken en uw vermogen te beschermen.
Wij hopen graag snel van u te horen.


Contactgegevens
Hart van Brabantlaan 500
5038 LG Tilburg
T: 013-5770606
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: -
Jaaromzet: -