Even voorstellen: Nieuwe leden Regio Business/BOB augustus 2019

We kunnen meer dan 1800 bedrijven tot ons (en jouw) netwerk rekenen! We stellen de nieuwe leden aan je voor. Zodat jij weet wie je in potentie tot je vertrouwde kring/netwerk kunt rekenen. Bekijk de profielen en maak gebruik van het contactverzoek om elkaar te ontmoeten.


Ma 2 Sep 2019

Het creëren en opbouwen van een duurzaam netwerk is cruciaal: je potentiële klanten zoeken niet meer snel in Google naar antwoorden, maar stellen de vragen rechtstreeks aan mensen die ze vertrouwen. Steeds meer bedrijven vinden hun weg naar Regio Business; via ons netwerk van leden kun je met de mogelijkheden die we bieden gemakkelijk bouwen aan vertrouwen en daarmee een duurzaam netwerk creëren.

Regio Business wordt door Google gezien als nieuwsbron, je lidmaatschap zorgt middels je bedrijfsprofiel voor een hogere ranking bij Google. Zonder dat je advertentiekosten aan Google betaalt. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Je bent in één klap veel beter vindbaar met je profiel op onze site.

Gemeente Valkenswaard
Rovi Stand- en Interieurbouw
Mettler
Scoren met Daniëlle van Bakel
Donker Media
Jan Verschuuren
Pop Light
IVY career
Reinders Reniers & Partners
Marchand-Advies
Saskia Chatillon – Leiderschapstrainingen
Achievr
Coso by Arobs
Legent
Berte Advocaten
M. van Bladel Advocaten
Kuijpers
De Vragenfabriek
Faire Advocatuur & Mediaton
Brix.team
KIN Makelaars Breda
Fyto-life
Cindy’s Sales solutions
Ton Creemers Expert in Werving en Selectie
HondenCampus
Sabine van der Hulst
Schade Punt
Seccurro
Avans Plus
01RG

< Alle nieuwsberichten