< Terug naar alle leden

CoSo by Arobs Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

CoSo by AROBS heeft ruim 26 jaar ervaring in proces automatisering bij midzakelijk to corporate organisaties in 14 landen. Vanuit ons kantoor in Ulvenhout (Breda) bedienen we de Benelux. Sinds 2 jaar hebben een specialisatie opgebouwd in Robotic Process Automation (RPA) onder de merknaam FastPath Automation (www.fastpathautomation.com). We zijn daarbij partner van de leading software (www.uipath.com) in dit vakgebied. Middels RPA automatiseren we repetitieve handelingen door middel van softwarerobots. Onder anderen voor facturatie, het ophalen van klantgegevens, compliancecontrole, facturen inboeken tot payrolling. Voor ieder bedrijfsproces of takenpakket hebben we RPA toepassingen beschikbaar.

Wat betekent dat voor u? Doordat we een co-worker in de vorm van een softwarerobot inzetten, nemen uw productiviteit, medewerkerstevredenheid, customer experience, kwaliteit en governance sterk toe. Dat houdt in dat niet alleen uw kosten dalen, maar ook uw opbrengsten groeien, uw organisatie verdere digitaliseert en wendbaarder wordt. Een ROI van 50% tot 200% in het 1e jaar is daarbij onze belofte.

Waarom doen we dit? Bij FastPath Automation werken experts in softwareontwikkeling aan de beste RPA oplossingen voor uw bedrijf. Het is daarbij onze overtuiging dat wij voor onze klanten de omgeving creeren waar iedere medewerker zijn potentieel benut en het werk creatief en inspirerend moet zijn.


Contactgegevens
Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
T: 076-8200025
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: -
Jaaromzet: -