< Terug naar alle leden

Scoren met Danielle van Bakel Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

SPORTADVIES - TRAININGEN - COACHING - LEZINGEN

Heb je als manager van een gemeente (sport, sociaal domein) of bestuurder van een sportorganisatie een specifiek beleidsvraagstuk of probleem? Sportadvies, trainingen, coaching en lezingen zijn de diensten waarmee Scoren met Daniëlle van Bakel je kan helpen en ondersteunen. Ik ben inzetbaar als onafhankelijk sportadviseur, procesbegeleider of projectleider. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden als het opstellen van een sportvisie, het begeleiden van het proces voor een lokaal sportakkoord (ik ben erkend sportformateur), het ontwikkelen van een vitale en leefbare wijk, het opzetten van nieuwe activiteitenprogramma's of het actualiseren van het verenigingsbeleid. Mijn specialisme: praktische denktank!

Verder coach ik medewerkers met het versterken van hun competenties, zodat ze zelfbewuster en meer betrokken bij de organisatie zijn. En hun talenten optimaal inzetten.
Met lezingen op maat kan ik de medewerkers en relaties van jouw organisatie inspireren. Je kunt kiezen uit 5 verschillende thema's of zelf een onderwerp inbrengen. Bij deze activiteiten gebruik ik mijn boek Mijn leven is een sportveld als inspiratie- en informatiebron.

Welke dienst het meest geschikt is, hangt af van je specifieke vraag of problematiek. De diensten hoeven niet perse op zichzelf te staan, maar kunnen dankzij de inhoudelijke samenhang ook als 'combi-pakket' worden afgenomen. Dit versterkt het eindresultaat binnen je organisatie of het samenwerkingsverband met andere partijen.

Ik vind het super om mijn kennis en ervaring op het gebied van sport, projectcoördinatie, communicatie en gebiedsexpertise in te zetten voor een succesvol eindresultaat. Ik ga samen met je aan de slag; met passie en ambitie.

Voor nadere zakelijke informatie verwijs ik je naar mijn website of LinkedIn pagina. Nog beter: bel of mail me voor een intakegesprek (en koffie). Graag tot ziens!


Contactgegevens
Otter 5
5508 MK Veldhoven
T: 0642166640
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -