< Terug naar alle leden

Scoren met Danielle van Bakel Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

SPORTADVIES - TRAININGEN - COACHING - LEZINGEN

Heb je als manager van een gemeente (sport, sociaal domein) of bestuurder van een sportorganisatie een specifiek beleidsvraagstuk of probleem? Sportadvies, trainingen, coaching en lezingen zijn de diensten waarmee Scoren met Daniëlle van Bakel je kan helpen en ondersteunen. Ik ben inzetbaar als onafhankelijk sportadviseur, projectleider of sportformateur.

* Projectopdrachten
Projectopdrachten kunnen bijvoorbeeld zijn:
. opstellen van een sportvisie
. begeleiden van het proces voor een lokaal sportakkoord
. inrichten van een vitale en leefbare wijk
. ontwikkelen van nieuwe beweegprogramma's
. actualiseren van het verenigingsbeleid

Praktische denktank
Ook kun je me voor specifieke beleidsmatige onderwerpen inhuren voor een of meerdere korte (online) sparrings sessies. Daarvoor is een Strippenkaart van 4, 8 of 12 uur beschikbaar.

* Coaching
Verder coach ik (sport)medewerkers met het versterken van hun competenties, zodat ze zelfbewuster en meer betrokken bij de organisatie zijn. En hun talenten optimaal inzetten.

* Lezingen
Met lezingen op maat kan ik de medewerkers en relaties van jouw organisatie inspireren. Je kunt kiezen uit 5 verschillende thema's of zelf een onderwerp inbrengen. Bij deze activiteiten gebruik ik mijn boek Mijn leven is een sportveld als inspiratie- en informatiebron.

* Maatwerk
Welke dienst het meest geschikt is, hangt af van je specifieke vraag of problematiek. De diensten hoeven niet perse op zichzelf te staan, maar kunnen dankzij de inhoudelijke samenhang ook als 'combi-pakket' worden afgenomen. Dit versterkt het eindresultaat binnen je organisatie of het samenwerkingsverband met andere partijen.

* Succesvol eindresultaat
Ik vind het super om mijn kennis en ervaring op het gebied van sport, projectcoördinatie, communicatie en gebiedsexpertise in te zetten voor een succesvol eindresultaat. Ik ga samen met je aan de slag; met passie en ambitie.

* Informatie/contact
Voor nadere zakelijke informatie verwijs ik je naar mijn website of LinkedIn pagina. Nog beter: bel of mail me voor een intakegesprek. Dat kan online of op locatie (in verband met corona wordt het dan wandelend vergaderen).


Contactgegevens
Nieuwhuis 16
5731MT Mierlo
T: 0642166640
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000