< Terug naar alle leden

Reinders Reniers & Partners Branche: Zakelijke dienstverlening, Juridische dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Dankzij een krachtige bundeling van kennis en een zeer praktische en doelgerichte aanpak, zorgen wij dat u grip krijgt op uw pensioendossier.

We zijn gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken over verplichte aansluiting bij bedrijfstakpensioenfondsen, het verkrijgen van vrijstellingen en in werkingssferen van CAO's.

Daarnaast zijn wij een permanente vraagbaak voor werkgevers over alles wat met het pensioen van de werknemers te maken heeft.
We ondersteunen u bij het aangaan en ontbinden van overeenkomsten met pensioenuitvoerders en bij alles wat daartussenin ligt.
We weten alles over het collectief wijzigen van arbeidsovereenkomsten en pensioenregelingen. En uiteraard in alle relevante pensioenwetgeving. Zodra nieuwe wetgeving voor u relevant wordt, krijgt u te horen wat dat voor u en uw werknemers betekent.
Onze actuarieel specialisten zorgen ervoor dat u de cijfermatige onderbouwingen krijgt waarmee u permanent inzicht heeft. Grip dus! We maken projecties voor de toekomst, zodat u besluiten kunt nemen. Belangrijk is verder dat wij de pensioenuitvoerders permanent controleren en bijsturen. Dan kunt u erop vertrouwen dat alles gewoon goed geregeld is.


Contactgegevens
p/a Heikant 25
5171KM Kaatsheuvel
T: 06-15377612
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -