< Terug naar alle leden

Toekomst Schoonmaakbedrijven Branche: Facilitaire dienstverlening, Schoonmaakbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een middelgroot regionaal familiebedrijf uit Schijndel en bestaan bijna 80 jaar. Wij combineren jarenlange ervaring en familietraditie met de nieuwste (schoonmaak)middelen, technieken en dat doen wij met een heel persoonlijke benadering.

Onze kernwaardes, Dienstbaar, Oprecht, Avontuurlijk en Zelfbewust worden door iedereen en door heel onze organisatie uitgedragen. Dagelijks zijn wij bezig om dit met onze trotse en goed opgeleide medewerkers alsmede met samenwerkingspartners waar te maken.
Ook vinden wij het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Dit doen we o.a. door extra kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij dragen het OSB keurmerk wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de schoonmaakbranche. Door het keurmerk is onze klant verzekerd dat wij brede vakkennis hebben, de administratie op orde hebben, belasting en premies betalen, eerlijk zaken doen en de juiste verzekeringen bezitten.

Ons doel is om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het product van onze opdrachtgever. Onze opdrachtgevers dienen zich volledig te kunnen richten op hun vakgebied waar ze goed in zijn, dan doen wij waar wij goed in zijn! Wij kunnen garanderen dat u een tevreden klant wordt bij de schoonste zaak van de wereld!


Contactgegevens
Nieuwe Eerdsebaan 22
5482 VS Schijndel
T: 073-5494466
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1940
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000