< Terug naar alle leden

Constructie- en Machinefabriek Moergestel Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Veelzijdig en innovatief metaalbewerkingsbedrijf
U wilt iets gelast, gezaagd, geknipt, lasergesneden, gefreesd of op een andere manier bewerkt hebben? U heeft een idee voor een product dat u wilt realiseren? Of u bent geïnteresseerd in een containerwoning of een tiny house? Moergestel BV is een stabiel, veelzijdig en professioneel metaalbewerkingsbedrijf in Tilburg. We hebben onze sporen verdiend, maar dat betekent niet dat we stilstaan. Integendeel: ontdek zelf de mogelijkheden!

Ervaren specialisten die meedenken
Moergestel BV heeft sinds de oprichting in 1982 een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Van origine hielden we ons vooral bezig met machinebouw en het produceren van containers. Specialisten in metaal zijn we altijd gebleven, maar we zijn op diverse vlakken met de tijd meegegaan. De uitbreiding van ons machinepark, digitalisering en de komst van gespecialiseerd personeel hebben bijgedragen aan onze veelzijdigheid.

Disciplines
Ons team bestaat uit twaalf ervaren specialisten in de metaal en techniek. Zo hebben we een gediplomeerd visueel lasinspecteur in dienst die bekend is met het verzorgen van WPS’en & LMK’s, maar ook volwaardig elektricien is. Daarnaast hebben onze medewerkers veel ervaring op het gebied van stempels en spuitmatrijzen, food en non-food, transport, cleaning, horeca, revalidatietechniek en nog veel meer.

Meedenken
Uw probleem is voor ons een uitdaging. Graag denken wij dan ook mee over de beste oplossing, of het nu gaat om een seriematig geproduceerd product of een prototype. Aan de hand van uw wensen en ideeën voorzien we u van een eerlijk advies.

Sterke punten van Moergestel BV
- Zeer goede kwaliteit
- Afspraak is afspraak
- Gekwalificeerd personeel
- Leerschool
- Accuraat in leveringen
- Meedenken in oplossingen
- Marktconforme prijstelling
- Bezig met ISO- en VCA-certificeringen


Contactgegevens
Kapitein Grantstraat 21
5015 BA Tilburg
T: 013-5423712
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1982
Vestigingen: -
Jaaromzet: -