< Terug naar alle leden

Jeroen Bekkers

Algemeen Directeur bij Cube2Live

Stuur contactverzoek LinkedIn

Cube2Live Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

De modulaire woning kan helemaal op maat gemaakt worden: van basic tot zeer exclusief, met mooie designs. Zeker ook interessant voor particulieren in het hogere segment.
De woningproblematiek in Nederland is zodanig dat snel bouwen meer en meer een issue gaat worden. Bovendien zoeken we de samenwerking op met lokale partners om in de afwerking, opwaardering en plaatsing van de woningen synergie te creëren. Containerwerk gebruikte zeecontainers en upgradet de ruimte tot hoogwaardige, geïsoleerde en betaalbare woonruimte in samenwerking met ons.

Beter voor het milieu
- Duurzaam: circulair, cradle to cradle, minder stikstof
- Met waterbuffering van hemelwater naar drinkwater
- Ecologische dak- en tuinaanleg

Toepassingen
- Studentenwoningen
- Arbeidsmigranten
- Appartementen
- Thuiswerkplek
- Truckersverblijven
- Zorg
- Migranten & asielzoekers
- Particuliere woningbouw
- Recreatie
- Sociale woningbouw
- Investeerders

WERK-PRIVÉBALANS
Snel een tijdelijk kantoor aan huis
Thuiswerken is lastig als je geen kantoorruimte in huis hebt. Werken aan de keukentafel is slecht voor de werk-privébalans, zorgt voor afleiding en geeft ruis op de lijn tijdens online meetings. Een containerkantoor is een flexibele oplossing. Hij is snel geplaatst, en ook vlot weggehaald.

Flexibel thuiskantoor
1 duurzaam
2 snel geplaatst
3 snel verwijderd

Werken jouw medewerkers nu veel thuis aan de spreekwoordelijke keukentafel en blijven zij dit naar verwachting in de toekomst vaker doen? Of merk je zélf dat je een kantoorruimte mist? Overweeg dan eens een kantoorcontainer in de tuin. Een container is duurzaam, snel geplaatst (en verwijderd) en van alle gemakken voorzien.

Duurzame aanpak
Een kantoorcontainer versterkt de duurzaamheidvoordelen die thuiswerken al heeft: er is minder woon-werkverkeer en dus minder uitstoot. Daarnaast is het efficiënt: medewerkers zijn minder tijd kwijt aan reistijd en hebben minder reiskosten. Een kantoorcontainer is daarop een mooie aanvulling. Want het is gerecycled materiaal en heeft volop opties voor verduurzaming, bijvoorbeeld in de isolatie. Een kantoorcontainer past dus goed in het MVO-beleid.

Eenvoudig verplaatsen
Een containerwoning is eenvoudig te plaatsen doordat een fundering in de meeste gevallen niet nodig is. Daardoor is een kantoorcontainer ook eenvoudig weer te verplaatsen. En doordat de containers stapelbaar zijn, neemt de opslag weinig ruimte in beslag.

Restwaarde, nieuwe bestemming
Een container is waardevast. Daardoor is het mogelijk om op termijn een andere bestemming voor de containers te kiezen. Denk aan recreatiewoningen, zorgunits of opvanglocaties. Daarmee zijn containers een mooie investering.


Contactgegevens
Kapitein Grantstraat 21
5015 BA Tilburg
T: 06-27398919
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1982
Vestigingen: -
Jaaromzet: -