< Terug naar alle leden

Van De Velde Packaging Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

ONZE MARKTEN
Een verpakkingsoplossing die precies aansluit bij de eisen van uw bedrijf?
Wij zijn thuis in elke branche. Ons assortiment omvat hoogwaardige verpakkingen voor food, non-food en premium producten.

DE VERPAKKING VAN LEVENSMIDDELEN
Groente en fruit, vlees en vis, zuivel, patisserie en zoetwaren... Ongeacht het soort voedsel, onze functionele en commerciële voedselverpakkingen houden uw producten veilig en gezond. Het biedt niet alleen een perfecte bescherming, maar kan ook gemakkelijk gepersonaliseerd worden. En het is handig om...

NON-FOOD VERPAKKINGEN
Op zoek naar kartonnen verpakkingen om uw producten op de markt te brengen of te vervoeren? Doe-het-zelfartikelen, bloemen en planten, huishoud- of verzorgingsproducten: alles kan. Functionele of commerciële verpakkingen, wat u ook nodig heeft. We bieden ook 100% recyclebare oplossingen die volledig gepersonaliseerd kunnen worden.

PREMIUM VERPAKKING
Exclusieve producten als cosmetica, tabaksproducten en chocolade vragen om een ​​hoogwaardige verpakking. Wij hebben de knowhow en de apparatuur om kartonnen verpakkingen naar een hoger niveau te tillen. Onze afwerkingstechnieken geven uw merk direct een unieke en stijlvolle uitstraling. Pure klasse.

ONZE STERKE PUNTEN, UW VOORDEEL
Van idee tot ontwerp, bedrukking en afwerking: wij nemen het hele verpakkingsproces van A tot Z voor onze rekening. Waar streeft u naar? Laat het ons weten. We kunnen met elke print, vorm of maat werken. Die full-service filosofie is onze grote kracht en uw winst!

VOLLEDIGE SERVICE
Wij kunnen zoveel verantwoordelijkheid voor uw project nemen als u wilt. We ontwerpen en produceren gepersonaliseerde verpakkingsoplossingen en kunnen zelfs de machines leveren die u nodig heeft om uw verpakkingslijn te automatiseren.

DUURZAAM
Duurzaamheid zit in ons DNA. Het komt tot uiting in een constante zoektocht naar verpakkingen die gemakkelijker te recyclen zijn en naar groenere productietechnologieën. Want karton is de toekomst van verpakkingen.

BETROUWBAAR EN TRANSPARANT
We zijn een betrouwbare partner met meer dan 80 jaar ervaring en een hoog internationaal profiel, gekoppeld aan een sterke toewijding aan familiewaarden. Wij houden van persoonlijke, vriendelijke, open communicatie.

EXPERTISE
Verpakkingsexperts sinds 1939, we zijn toegewijd aan het ontwikkelen van innovatieve hoogwaardige oplossingen voor een groot aantal industrieën. Een nieuwe uitdaging? We nemen het graag op ons.

HET VOLLEDIGE PAKKET IN VERPAKKING
Wij helpen onze klanten bij de ontwikkeling van het gehele verpakkingsproces. Van conceptie en ontwerp tot printen, stansen, vouwen en lijmen. De mogelijke combinaties voor drukwerk, formulieren en formaten zijn in feite eindeloos. We gaan graag met u om de tafel om in kaart te brengen hoe uw ideale verpakkingsoplossing eruit moet zien.


Contactgegevens
Beelaerts van Bloklandstraat 17
5042 PM Tilburg
T: 013-4657575
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000