< Terug naar alle leden

TCC Smart IT Solutions Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

TCC smart IT solutions is sinds 1988 een dienstverlener in de automatiseringsbranche. Wij ondersteunen bedrijven bij het automatiseren van administratieve en logistieke bedrijfsprocessen. Met de inzet van slimme en bedrijfszekere standaard hard- en software en Door de overname groeit TCC van Exact Certified naar Exact Gold Partner. Edward Goessens, directeur TCC, is verheugd met de uitbreiding: ‘De afgelopen jaren is het klantenbestand van TCC sterk gegroeid buiten Limburg waardoor wij op zoek zijn gegaan naar overnamemogelijkheden. Deze overname past dan ook perfect in onze groeistrategie om steeds meer een landelijke dekking persoonlijke aanpak bieden wij oplossingen die een rendabeler bedrijfsvoering mogelijk maakt en waar we samenwerken aan toegevoegde waarde voor iedereen.

TCC smart IT solutions levert diensten en producten voornamelijk aan MKB bedrijven, de onderwijs- en zorgsector en lokale overheden. Ondanks dat wij zeer sterk regionaal op Noord–Brabant georiënteerd zijn, zijn wij ook buiten Nederland actief voor onze klanten die vanuit deze regio internationaal opereren.

Het streven naar Perfectie is één van onze doelstellingen, waarbij het te behalen rendement belangrijker is dan de hoogte van de investering.

TCC smart IT solutions is Gold Partner van Exact en is opgericht in 1988. ‘Wij hebben excellente kennis van Exact en hebben serieuze investeringen gedaan om onze kennis van Exact oplossingen en onze dienstverlening daaromheen op top niveau te houden voor retail, zakelijke dienstverlening, financieel en logistiek’.

TCC smart IT solutions blijft continu bezig met het onderzoeken van nieuwe technologieën en het toepassen van deze nieuwe mogelijkheden binnen ons dienstenpakket. Door middel van deze inspanningen ontwikkelen wij innovatieve oplossingen waarmee wij u kunnen voorzien van een zo optimaal mogelijk ingerichte en kosten efficiënte ICT-omgeving.


Contactgegevens
Droogdokkeneiland 14
5026 SR Tilburg
T: 013-5362060
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1988
Vestigingen: 2
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000