< Terug naar alle leden

Perfection Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

TCC smart IT solutions is sinds 1988 een dienstverlener in de automatiseringsbranche. Wij ondersteunen bedrijven bij het automatiseren van administratieve en logistieke bedrijfsprocessen. Met de inzet van slimme en bedrijfszekere standaard hard- en software en een persoonlijke aanpak bieden wij oplossingen die een rendabeler bedrijfsvoering mogelijk maakt en waar we samenwerken aan toegevoegde waarde voor iedereen.

Perfection Automatiseringen levert diensten en producten voornamelijk aan MKB bedrijven, de onderwijs- en zorgsector en lokale overheden. Ondanks dat wij zeer sterk regionaal op Noord–Brabant georiënteerd zijn, zijn wij ook buiten Nederland actief voor onze klanten die vanuit deze regio internationaal opereren.

Het streven naar Perfectie is één van onze doelstellingen, waarbij het te behalen rendement belangrijker is dan de hoogte van de investering.

TCC The Computer Company uit Maastricht heeft met ingang van 1 september haar branchegenoot Perfection Automatiseringen uit Tilburg overgenomen. Perfection Automatiseringen kan hierdoor haar portfolio naar klanten uitbreiden met Cloud diensten en gebruik maken van het hypermoderne Twin Datacenter van TCC.

Door de overname groeit TCC van Exact Certified naar Exact Gold Partner. Edward Goessens, directeur TCC, is verheugd met de uitbreiding: ‘De afgelopen jaren is het klantenbestand van TCC sterk gegroeid buiten Limburg waardoor wij op zoek zijn gegaan naar overnamemogelijkheden. Deze overname past dan ook perfect in onze groeistrategie om steeds meer een landelijke dekking te verkrijgen. Overname zorgt voor uitrol van Cloud diensten in Brabant en versnelde groei in een dynamische ICT markt.’

Landelijke groei
‘TCC was al gericht op Zuid Nederland en dan met name Limburg, maar versterkt haar karakter en groei richting Brabant met deze overname. TCC en Perfection hebben vele tienduizenden gebruikers van slimme automatiseringsoplossingen. Samen zijn beide bedrijven sterk in vele segmenten zoals zorg, onderwijs, groothandel, detailhandel en retail’, aldus Edward Goessens.

Exacte dienstverlening
Perfection Automatiseringen is Gold Partner van Exact en is opgericht in 1988. ‘Wij hebben excellente kennis van Exact en hebben serieuze investeringen gedaan om onze kennis van Exact oplossingen en onze dienstverlening daaromheen op top niveau te houden’, aldus Harmen Schipper, manager Sales bij Perfection. Remco van Gurp, manager Operations, voegt hier nog aan toe dat ‘Perfection Automatiseringen een gedegen kennis heeft in de segmenten retail, zakelijke dienstverlening, financieel en logistiek’.

Cloud
Beide bedrijven hebben een enorme historie en schat aan kennis en ervaring. TCC The Computer Company is reeds een betrouwbare partij sinds 1987. Cloud diensten zijn de laatste jaren flink gegroeid en waar andere bedrijven in de crisisjaren weinig doorontwikkelde, heeft TCC hier juist grote investeringen in gedaan. Dit jaar heeft TCC ook nog de Exact ‘Project of the Year’ award gewonnen met Q-Park, waardoor deze overname een nog belangrijkere betekenis heeft gekregen voor Edward Goessens.

‘Het aanbieden van Cloud diensten en digitale werkplekken neemt een enorme vlucht. Door deze vergaande samenwerking zal ons dienstenpakket richting bestaande en nieuwe afnemers een nieuwe impuls krijgen’, aldus Harmen Schipper.

TCC The Computer Company en Perfection blijven continu bezig met het onderzoeken van nieuwe technologieën en het toepassen van deze nieuwe mogelijkheden binnen ons dienstenpakket. Door middel van deze inspanningen ontwikkelen wij innovatieve oplossingen waarmee wij u kunnen voorzien van een zo optimaal mogelijk ingerichte en kosten efficiënte ICT-omgeving.


Contactgegevens
Droogdokkeneiland 14
5026 SR Tilburg
T: 013-5362060
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1988
Vestigingen: 2
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000