< Terug naar alle leden

Gouda van Ieperen & Partners Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf krijgen in hun bedrijfsvoering te maken met complexe vraagstukken. Iedere groeifase van een bedrijf kent immers zijn eigen uitdagingen. Wil jij jouw bedrijf sturen op basis van een duidelijk beleid, zodat je gericht stappen kunt zetten om jouw bedrijf te ontwikkelen? Dan ben je bij Gouda van Ieperen & Partners aan het juiste adres. Want dan wil je werken met ervaren en betrokken adviseurs. Met mensen die jouw markt en de daarbij behorende vraagstukken herkennen en begrijpen. Door de combinatie van kennis én ervaring helpen de adviseurs van Gouda van Ieperen & Partners jou vakkundig verder met een maatwerk oplossing.

Kansen benutten voor jouw bedrijf
Bedrijven helpen om hun kansen en mogelijkheden te benutten is ons uitgangspunt. Soms liggen die al besloten in de complexe vraagstukken die we begeleiden. Door vervolgens de juiste vragen te stellen en ontstane structuren in kaart te brengen, ontstaan de mooiste oplossingen. Niet door het schrijven van dikke rapporten die vaak in een bureaulade belanden, maar we beperken ons indien mogelijk tot een aantal A4’tjes waar we hands-on op kunnen doorpakken. We adviseren jou met een praktische instelling en helpen je graag om het advies vervolgens door te voeren in jouw praktijk.

Ondernemen is topsport
Want ondernemen is topsport. En bij topsport wil je kunnen sparren met iemand die naast theorie ook bekend is met de praktijk van het ondernemerschap. Met een open blik gaan we kijken waarmee we jou van dienst kunnen zijn. Wat jouw vraag ook is. Want samen met onze partners beschikken we over een breed spectrum aan kennis en ervaring. Vanzelfsprekend is onze aanpak maatwerk, want ieder bedrijf is anders.


Contactgegevens
Druivenstraat 47
4816 KB Breda
T: 085 060 7026
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: -
Jaaromzet: -