< Terug naar alle leden

Versluis kantoorinrichters Branche: Bedrijfshuisvesting, Kantoorinrichting

Bedrijfsomschrijving

Maatwerk is onze standaard

VERSLUIS+ is een Nieuw Concept Kantoorinrichter, een partner die bij het inrichten of herinrichten van kantoren naar de wensen van opdrachtgevers en gebruikers op maat adviseert en levert.

Voor ons is kantoorinrichting meer dan een verzameling kantoormeubelen. Bij de inrichting van uw kantoor spelen werkprocessen, organisatorische randvoorwaarden en medewerkers een grote rol. Daarnaast moet uw kantoorinrichting afgestemd zijn op wat u als bedrijf of organisatie wilt uitdragen en uitstralen. Het uiteindelijke resultaat moet een goede combinatie zijn van efficiency en design.

Versluis gaat voor het beste advies en is daarom niet merkgebonden. Bij ons krijgt u een onafhankelijk advies op maat voor de inrichting van uw kantoor. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en situatie door te nemen.

Ons idee van kwaliteit houdt niet op bij onze producten en onze service. Ook als het om onderhoud en reparatie gaat, leveren wij kwaliteit. Versluis kantoorinrichters beschikt over een eigen service- en reparatiedienst. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring, bezitten technische know how van alle mogelijke merken kantoormeubilair en worden doorlopend getraind door verschillende leveranciers.

Wij zijn uw partner voor advies, inrichting en service van 1e gesprek tot 10 jaar na levering en dat in eigen beheer. U bent van harte welkom in onze showroom


Contactgegevens
Mangaan 4
5234 GD Den Bosch
T: 073-8000266
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1951
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -