< Terug naar alle leden

Maison van den Boer Branche: Meeting management en horeca, Catering

Bedrijfsomschrijving

Maison van den Boer is Nederlands grootste partycateraar. Naast event catering verzorgt dit bedrijf, opgericht in 1906, de hospitality van sport- en entertainment venues en meerdaagse sport- en culturele evenementen. Food en gastvrijheid spelen daarin een hoofdrol.

CULINAIRE CREATIES
In de wereld van Maison wordt u omringd door historische klasse en innovatieve smaakmakers. Achter het fornuis liggen onze roots. De plek waar alles draait om de smaak van lekker eten. Onze ‘equipe de cuisine’ bestaat uit zo’n 100 vakmensen die dagelijks de meest bijzondere gerechten bereiden.

ZORGELOOS GENIETEN
Voor ons begint het creëren van geluk met een zorgeloze perfectie waarbij gastvrijheid voorop staat. Het is voor ons het belangrijkst dat elke gast zich welkom en gezien voelt. Alleen als elk detail klopt, creëren we een geluksgevoel dat sterk genoeg is om mee naar huis te nemen en te delen.

DUURZAAMHEID
Bij Maison staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo zoeken we naar oplossingen die voedselverspilling voorkomen. Ook werken we aan duurzame relaties met klanten, leveranciers en onze mensen.


Contactgegevens
De Amert 207
5462 GH Veghel
T: 0413-318318
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1906
Vestigingen: -
Jaaromzet: -