< Terug naar alle leden

EnergieAnders Branche: Facilitaire dienstverlening, Energie

Bedrijfsomschrijving

EnergieAnders ontzorgt u geheel met het duurzamer maken van uw pand. Of het nu gaat om advies, engineering, of uitvoering/montage: wij helpen u op economische wijze te verduurzamen, zodat u de wereld een beetje beter maakt èn geld bespaart op uw energierekening.

Het loont de moeite om niet alleen naar het zelf produceren van zonnestroom, maar ook naar het besparen van energie te kijken door isolatie of elektrisch verwarmen met een warmtepomp. Immers, alle energie die niet verbruikt wordt hoeft ook niet opgewekt te worden.

Op het gebied van zonne-energie helpt EnergieAnders u met de keuze en aanleg van private en bedrijfssystemen of met coöperatieve samenwerkingsverbanden (postcoderoos).

EnergieAnders is opgericht door een groepje enthousiastelingen die ook anderen met raad en daad bij wil staan in de duurzaamheidsrevolutie. We hebben elkaar jaren geleden ontmoet en in 2009 EnergieAnders opgericht. Sindsdien hebben we honderden klanten geholpen met de keuze, installatie en certificering van hun zonnepanelen. Gaandeweg hebben we ook zonnewarmte (zonneboilers en warmtepompen) en isolatie aan onze diensten toegevoegd.

WIJ GUNNEN IEDEREEN EN VOORAL ONZE KINDEREN EEN GOEDE TOEKOMST.
Verstandig met onze hulpbronnen zoals energie omspringen, is daarbij een wezenlijk onderwerp. Met alle mooie technologische ontwikkelingen zien wij dan ook een mooie toekomst, waarbij niemand op welvaart en welzijn hoeft in te boeten terwijl toch duurzamer kan worden geleefd!

Wat bedoelen wij hiermee? Besparen is belangrijk. Energie niet gebruiken als het niet nodig is, is een wezenlijke stap Maar dit moet niet ten koste gaan van leefgenot en plezier.

Zelf je eigen zonne-energie opvangen en gebruiken is een mooie tweede stap die je gezin of bedrijf duurzamer en onafhankelijker maakt. Als bonus krijg je ook nog een kostenbesparing cadeau!

OOK VOOR OVERHEID EN BEDRIJVEN DE BESTE OPLOSSING!
Overheden en bedrijven hebben vaak de beschikking over enorme dakoppervlakken. Meestal zijn dit platte daken. Wij hebben ervaring met het advies en ontwerp van deze grote zonnestroominstallaties. Hierbij plaatsen wij de zonnepanelen met een montagesysteem dat in windtunnels getest is en met een minimale hoeveelheid ballast kan worden geplaatst.

PRIJS EN KWALITEIT, ZONNEPANELEN ZIJN EEN INVESTERING
Zijn wij het bedrijf met de laagste prijs? Onze aanpak en de genoemde aandachtspunten maken ons geen discounter. Wij zijn er van overtuigd dat wij u wel de beste, duurzaamste en op de lange termijn goedkoopste oplossing bieden. Zonnepanelen zijn een investering die op de lange termijn zijn geld moet opbrengen. Terugverdientijd en lage prijs zijn aan elkaar gekoppeld en geven in de vergelijking tussen verschillende aanbieders een scheef beeld. Beter is het te kijken naar de geboden kwaliteit, garanties en opbrengst van de zonnestroominstallatie. Een gemiddelde kWh-prijs van de zonnestroominstallatie is hierbij een goede maat. Wij leveren u goede service en een mooie installatie die ook doet wat wij hebben beloofd.


Contactgegevens
Orionstraat 26
5015 BR Tilburg
T: 085-8771822
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -