Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Met de voeten in de klei

Maart-April 2017

Het voormalige Proefstation voor de Varkenshouderij in Rosmalen huisvest sinds twee jaar de Stadsboerderij Eyghentijds. Waar in het verleden de opschaling van varkens is onderzocht, worden tegenwoordig biologische varkens gehouden. De locatie biedt tevens plek aan tal van andere initiatieven, zoals horeca, een kinderopvang, imkerij en zelfoogst tuinderij. Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken staat het boerenechtpaar Van Wagenberg in hun ambitieuze plannen bij met raad en daad.

Lees verder
Thumbnail

Avans Hogeschool: De generatie Nu heeft antwoord

Maart-April 2017

‘Vaak zien bedrijven de toegevoegde waarde van samenwerking met het onderwijs niet. Ze zijn bang dat het (te) veel tijd kost. Dat terwijl de actuele kennis en verfrissende kijk van de huidige generatie studenten hen ook veel kan brengen.’

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Bob Hutten

Nov-Dec 2019

Zijn bedrijfsstrategie is gebaseerd op geluksschilderijen, het personeel noemt hij ‘samenwerkers’ en zijn lijflied is Borsato’s ‘Als er nooit meer een morgen zou zijn’. ‘Je mag me alles vragen. Ik schaam me nergens voor.’

Lees verder
Thumbnail

Koffiebranderij Peeze: Duurzaamheid loont

Sept-Okt 2014

Eerlijke koffie, van eerlijke grondstoffen die op een eerlijke manier verwerkt worden. Tel daarbij op de kraakversheid en Peeze is de meest logische keuze wanneer het om koffiebonen gaat.

Lees verder
Thumbnail

Column Ard Smulders: De P van People: modegril of must?

Sept-Okt 2014

Vroeger leerde ik de vier P’s uit de marketingmix (Product, Prijs, Plaats, Promotie). Hoewel ze tegenwoordig uitgebreid zijn tot zes of zelfs zeven, lijken de drie P’s van People, Planet, Profit juist helemaal ‘hot’ te zijn. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is in en het is allemaal MVO wat de klok slaat.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven