Thema: Sport en ontspanning

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BurgGolf Haverleij Den Bosch: Netwerken tussen kastelen

Mei-Juni 2009

Ooit nagedacht om ontspannen en netwerken te combineren? BurgGolf Haverleij Den Bosch wel en biedt deze unieke combinatie aan op de prachtige 27 holes baan bij Engelen. Bedrijven kunnen hier tijdens het golfen de contacten met hun relaties onderhouden en ondertussen genieten van het fraai aangelegde landgoed omringd door kastelen.

Lees verder
Thumbnail

Maaspoort Sports & Events: Veelzijdigheid in het kwadraat

Mei-Juni 2009

De Harlem Globetrotters, Frans Bauer, het EK formatiedansen en de Rabobank hebben één ding gemeen: zij kozen voor Maaspoort Sports & Events als plaats van samenkomst. Dat is niet zo verwonderlijk, want het is een accommodatie met onbegrensde mogelijkheden.

Lees verder
Thumbnail

Maritiem 's-Hertogenbosch: Ontspannen op het water met relaties

Juli-Aug 2009

Een nieuw en uniek initiatief tijdens de komende aflevering van Maritiem ’s-Hertogenbosch. Beman uw eigen sloep op vrijdag 18 of zaterdag 19 september en beleef met uw relaties het evenement vanaf het water.

Lees verder
Thumbnail

EiffelTowers: Ondernemers krijgen meer dan verwacht

Jan-Feb 2010

Discipline, hard trainen en eindeloos oefenen. In sport en het bedrijfsleven zijn dezelfde dingen belangrijk. Maar wat zorgt ervoor dat het ene bedrijf of sportteam beter presteert dan het andere? En wat onderscheidt die ene businessclub van alle andere clubs?

Lees verder
Thumbnail

Eiffeltowers: Zakendoen op het basketbalveld

Sept-Okt 2011

Sportief gezien is EiffelTowers uit ‘s-Hertogenbosch al een grote naam. De basketbalploeg is na een periode van opbouw bezig zich wederom langdurig te vestigen aan de Nederlandse top. Maar niet alleen op sportief gebied heeft EiffelTowers een nieuw beleid voor de toekomst, ook zakelijk hebben ze een innoverende aanpak. Jos Frederiks, algemeen manager, legt in de prachtige businessclub aan Regio Business uit wat die visie inhoudt.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven