< Terug naar alle leden

Alphabet Nederland Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Lease

Bedrijfsomschrijving

Alphabet is een merkonafhankelijke leasemaatschappij die tot de top 5 grootste van Europa behoort.

Autolease voor iedereen
ZZP
Particulier
MKB
Non-profit
Corporate
Alphabet is de juiste partner, ongeacht de grootte van uw wagenpark of bedrijfssector.

Diensten en advies op maat
Alphabet ondersteunt duurzaam en efficiënt mobiliteitsbeheer en biedt innovatieve oplossingen en diensten op maat, van advies tot allesomvattende beheeroplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1997 en beheert meer dan 530.000 voertuigen, inclusief 70.000 onderhoudscontracten.

Internationaal wagenparkbeheer
Alphabet is aanwezig in 19 landen. Als onderdeel van BMW Group streeft Alphabet naar dezelfde hoge maatstaven voor kwaliteit en processen als de moedermaatschappij. Het hoofdkantoor van Alphabet bevindt zich in München.

Merkonafhankelijk
Hoewel Alphabet een dochteronderneming is van BMW AG geeft dit geen beperking in de keuze van automerken. Wél de drang naar vernieuwing, constante procesverbetering en innovatief denken. Kernwaarden die de basis zijn van het succes van de onderneming.

Profiteer van schaalvoordelen
Van landsgrenzen moet een onderneming geen last hebben. Alleen maar voordeel. Daarom laat Alphabet u meeprofiteren van onze schaalvoordelen. En meer dan dat. Een wagenpark in meerdere Europese landen, beheert u probleemloos vanuit één centraal punt.

"Leasen wordt een helder ABC-tje"
“Helderheid is de kern van onze nieuwe bedrijfsvoering. We maken leasen inzichtelijk en daarmee aantrekkelijker.” In dit interview vertelt John A. Spies, CEO van Alphabet Nederland, over het bedrijf Alphabet.

Helderheid en eersteklas dienstverlening
U heeft de mogelijkheid om afspraken te maken over het te hanteren serviceniveau. Internationaal account management zorgt voor de nodige ondersteuning. Waar uw medewerkers ook opereren, Alphabet garandeert u helderheid en eersteklas dienstverlening.


Contactgegevens
Takkebijsters 59
4817 BL Breda
T: 076-5793200
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1997
Vestigingen: 9 in nederland
Jaaromzet: > €5.000.000