< Terug naar alle leden

Stork Nederland Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Stork, een onderdeel van Fluor, is een wereldwijde aanbieder van op kennis gebaseerde maintenance, modification en asset integrity (MM&AI) producten en diensten.

Dankzij de engineering, inkoop, fabricage- en bouwmogelijkheden die Fluor te bieden heeft, bevindt de samengevoegde organisatie zich in de unieke positie om geïntegreerde oplossingen te leveren voor de totale levensduur van assets. Dit voegt waarde toe aan de business van onze klanten en het draagt bij aan de versterking van hun concurrentiepositie.

Wie we zijn
Stork heeft zich gespecialiseerd in de verbetering van de prestaties, veiligheid en kostenefficiëntie van assets voor klanten gedurende de gehele levenscyclus van hun assets. We willen de partner zijn voor de assetintegriteit van klanten die werkzaam zijn in de olie- en gasindustrie, de chemische industrie en de procesindustrie, de metaal- en mijnbouwindustrie, de energie sector en de productie-industrie. We bieden een breed scala aan geïntegreerde oplossingen en specialistische services voor alle activiteiten op het gebied van maintenance, modification en asset integrity.

We hebben ongeveer 18.000 werknemers in meer dan 100 landen, waarmee we meer dan 4.000 klanten van dienst zijn, verspreid over zes continenten. We gaan een levenslange samenwerking aan voor een duurzame en succesvolle groei van de bedrijfsactiviteiten van onze klanten.

Wat we doen
Stork houdt al 190 jaar assets van klanten in bedrijf. We werken continu aan de verbetering van de prestaties van assets van onze klanten via multidisciplinair onderhoud, turnarounds en projecten.

We concentreren ons op het beperken van downtime, het verbeteren van een rendabele productie en het maximaliseren van het rendement op investeringen, terwijl we werken volgens de strengste HSSEQ-normen.

Als u ook met deze zelfde uitdagingen wordt geconfronteerd, dan kan Stork u helpen.

Hoe wij werken
Stork hanteert de hoogste normen op het gebied van bedrijfsgedrag en ethiek. Aangezien Stork onderdeel is van Fluor, hanteren wij hiervoor de Zakelijke en Ethische Gedragscode van Fluor. Meer informatie over deze code vindt u hier. Stork heeft tevens een samenvatting uitgegeven van de meest relevante onderdelen van de Gedragscode voor Stork medewerkers die niet op kantoor werkzaam zijn. Voor de duidelijkheid, alle Stork medewerkers worden geacht alle onderdelen van de Gedragscode, die van toepassing zijn op hun werkzaamheden, te begrijpen en zich eraan te houden.

Onze locaties wereldwijd
Onze groei is afgestemd op de belangrijkste gebieden van energie-exploratie en -productie, zodat we altijd en overal de wereldwijde Olie en Gas, Power, Chemie en Mijnbouw sectoren kunnen ondersteunen.

Ons wereldwijde netwerk bestaat uit ons hoofdkantoor in Nederland en activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Continentaal Europa, Noord en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific. Met een team van ruim 18.000 medewerkers leveren we wereldwijd services op lokaal niveau.


Contactgegevens
Eisenhowerweg 28
5466 AC Veghel
T: 088-0893501
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1827
Vestigingen: -
Jaaromzet: > €5.000.000