< Terug naar alle leden

Louwman MB, vestiging Den Bosch Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Louwman Mercedes-Benz Den Bosch
Mercedes-Benz Bedrijfswagens Den Bosch is een van de vestigingen van Louwman Mercedes-Benz die gespecialiseerd is Mercedes-Benz Vans. Als officieel gecertificeerd Van ProCenter zijn wij dé plek voor het onderhoud, reparatie en de aanschaf van Mercedes-Benz bedrijfswagens. Onze vestiging in Den Bosch is het Van ProCenter voor de regio 's Hertogenbosch, Oss, Boxtel en Drunen. Kom langs bij onze showroom en ervaar zelf wat Mercedes-Benz u te bieden heeft.


Complete dienstverlenening
Louwman Mercedes-Benz Automotive streeft er naar om uw verwachtingen te overtreffen. Met ons complete dienstenpakket streven wij er naar om u volledig te ontzorgen. Naast onderhoud, reparatie en de aanschaf Mercedes-Benz bedrijfsauto's, kunt u bij ons ook terecht voor verzekeringen, financiering en leasing. Wij zijn er voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Onze collega's informeren u graag over alle mogelijkheden die Louwman Mercedes-Benz u te bieden heeft.

Nieuwe en gebruikte bedrijfswagens
In onze bedrijfswagenvestiging in Den Bosch hebben wij de nieuwste Mercedes-Benz Vans in de showroom. Naast de nieuwste Mercedes-Benz modellen hebben we een ruime selectie aan jong gebruikte bedrijfsauto's. Ervaar zelf alles wat Mercedes-Benz u te bieden heeft middels een vrijblijvende proefrit. Maak eenvoudig online een proefrit-afspraak en wij zetten de desbetreffende bedrijfswagen voor u klaar.

Bedrijfswagen onderhoud
In onze Mercedes-Benz werkplaats wordt vakkundig onderhoud verricht. Al onze monteurs worden speciaal opgeleid om er voor te zorgen dat uw Mercedes-Benz bedrijfswagen het onderhoud krijgt wat het verdient. Daarnaast gebruiken onze monteurs originele onderdelen om de kwaliteit van uw Mercedes-Benz te waarborgen. U kunt gemakkelijk online een werkplaatsafspraak maken. Wij verwelkomen u graag bij onze bedrijfswagenvestiging in 's Hertogenbosch.


Contactgegevens
Zandzuigerstraat 13
5222 AH Den Bosch
T: 073-6404400
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1923
Vestigingen: -
Jaaromzet: > €5.000.000