< Terug naar alle leden

Van Lanschot Bankiers Tilburg Branche: Zakelijke dienstverlening, Banken

Bedrijfsomschrijving

VVan Lanschot NV is houdstermaatschappij van F. van Lanschot Bankiers NV, de oudste onafhankelijke bank van Nederland. De 275 jaar rijke historie vormt het fundament voor de huidige private bank: een stevige basis voor de toekomst.

De dienstverlening van Van Lanschot richt zich met name op vermogende particulieren en ondernemers. Dochteronderneming Kempen & Co richt zich daarnaast ook op de institutionele markt en verleent beleggingsdiensten.

Onze dienstverlening is georganiseerd naar de volgende bedrijfssegmenten: Private Banking, Assetmanagement, Corporate Finance en Securities.

Onder het label Van Lanschot Private Office richten wij ons op het topsegment van de vermogende particulieren (multimiljonairs) en op Verenigingen en Stichtingen

Bij de dienstverlening aan vermogende particulieren zijn vermogensvorming en vermogensbescherming de kern. Daarbij zijn wij in staat een breed scala aan producten en diensten aan te bieden, in lijn met ons streven de beste private bank van Nederland en België te zijn. Wij bieden onze cliënten zowel producten van derden als eigen producten aan; het aanbod is gebaseerd op open architectuur.

In de institutionele markt richten wij ons met name op integrale fiduciaire beleggingsoplossingen.


Contactgegevens
Tivolistraat 2
5017 HP Tilburg
T: 013-5956006
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1737
Vestigingen: 21
Jaaromzet: -